logo

Genç Girişimcilerin Projeleri 7. START – UP Zirvesi’nde Görücüye Çıktı

mh_bilkent_cyberpark_zirve

Bilkent Cyberpark tarafından her yıl genç girişimcilerle yatırımcıları karşı karşıya getiren START – UP zirvesinin 7. si gerçekleşti. Bilkent Üniversitesi Genç Girişimcilik Kulübü ve Bilkent Cyberpark işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte 50’nin üzerinde yapılan başvuru arasından finale kalan 8 proje değerlendirildi.

Galata Business Angels (GBA)‘dan Ömer Akarca, (BIC Angels’tan) Hikmet Özgözen, (sadecehosting.com kurucusu) Selçuk Saraç, (Intellium’dan) Ali Kılıç, Yasin Erol, (TR Angels’tan) Namık Kural, Bayraktar Grup’tan Özgür Bayraktar, Nokta Grup’tan Tümay Asena’nın jüri üyeliğini yaptığı program Chain Networking uygulamasının sahibi Kemal Apaydın’ın silikon vadisi tecrübelerini paylaştığı konuşmasıyla başladı. Sonrasında Ömer Akarca, Selçuk Saraç ve Özgür Bayraktar’ın yürüttüğü panelle devam eden Zirve’de, proje sunumlarına geçilmesi ile birlikte tüm ilgi ve heyecan arttı.

Program boyunca Cyberpark firmalarından Tilda Telekom’un sunduğu canlı yayın imkanı ile Ankara Start-up Zirvesi’nin tüm Türkiye’de izlenmesine olanak sağlandı. 150’den fazla katılımcının seyrettiği etkinlikte, jurilerin oylamasıyla birinciliği kod yazmadan mobil oyun geliştirme platformu Game Looper projesi alırken, 2. lik diş hekimleri için klinik yazılımı olan DentNote’un, 3.lük ise görsel üzerinden internette giysi araştırma motoru DressRank’ın ve PayU özel ödülü de yemek siparişi esnasında bağış yapmaya imkan sağlayan YeGitsin.com’un oldu.

Bilgi için: www.ankarastartup.com

Etiketler: » »
Share
2470 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?