logo

Infofort, Cbksoft’un Yüzde 51’lik Hissesini Satın Aldı

mh_cbksoft_infofort

Soldan sağa: CBKSoft Kurucularından Abdurrahman Battal, CBKSoft CEO’su Salih Kanlı Salih Kanlı, CBKSoft Kurucularından Alpaslan Coşkun

InfoFort, CBKSoft’un yüzde 51’lik hissesini satın aldı. CBKSoft, işletmeleri güçlendirmek ve sektörü ileriye taşımak için yazılım çözümleri sunuyor.

Türkiye pazarına 1998 yılında giren Aramex, farklı illerde toplam 12 ofise sahip. CBKSoft satın alması Aramex ve InfoFort’a, yenilikçi bilgi yönetimi ve iş çözümlerine yönelik her geçen gün artan taleplerden yararlanma imkanı sunarken; şirketlerin bölgedeki büyümelerine devam etmelerinde önemli fırsatlar sağlayacak.

Anlaşma, CBKSoft’un Türkiye’de üretilen yenilikçi BT çözümleriyle daha geniş bir küresel pazara ulaşması için de fırsat sunuyor. Şirketin gelişmiş belge ve süreç yönetim sistemi enVision’da dahil olmak üzere çeşitli inovatif bilişim teknolojileri, InfoFort’un yer aldığı Orta Doğu ve Afrika pazarlarına ihraç edilecek. enVision’ın beş ayrı dilde sunulması ve mevcut işleyişlere etkin bir şekilde entegre olabilmesi sayesinde farklı pazarlara kolayca adapte edilebilmektedir. CBKSoft’un yönetim kadrosu satın alma sonrasında da aynı kalarak şirketi idare etmeye devam edecek.

Bu satın alma, InfoFort’un Türkiye’deki müşterilerine teknoloji merkezli çözümleri için daha iyi bir erişim sunarken; şirketin bölgedeki büyümesini destekleyecek. Fiziksel belge yönetimi, e-belge yönetimi, medya ve bant yedekleme ve dönüştürme, güvenli veri imha hizmetlerini de kapsayan InfoFort hizmetleri adım adım Türkiye pazarına sunulacak.

InfoFort CEO’su Abed Shaheen “CBKSoft, Türkiye’deki bilişim teknolojileri sektöründe son yıllarda dikkat çeken, en başarılı şirketler arasında yer alıyor. Yetenekli ekibi ve gelişmiş teknolojisiyle şirket, InfoFort’un iş stratejisiyle son derece uyumlu. Bu satın alma, halihazırda sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak için eşsiz bir fırsat yaratacak. Müşterilerimiz için de bilgi yönetimi çözümleri yelpazemizi genişletme konusunda kritik bir hamle olacak. InfoFort, şirketlerin verimliliği ve iş sürekliliğini sağlayabilmeleri açısından güvenli, verimli ve profesyonel bir veri kayıt sistemine sahip olmaları gerektiğine inanıyor. Müşterilerimiz için daha verimli bilgi güvenliği ve dijital veri kayıt işlemleri sunmaya devam edeceğiz. CBKSoft ile birlikte, bu hizmetlere müşterilerin daha rahat ulaşabilmelerini sağlayacağız” dedi.

CBKSoft CEO’su Salih Kanlı “Türkiye pazarında aldığımız sonuçlar, bilgi ve belge yönetiminde rakiplerimizden farklılaştığımızın göstergesi. Hem Türkiye hem de Orta Doğu ve Afrika pazarlarında daha geniş kitlelere ulaşabilmek için InfoFort’un doğru ortak olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimiz bu işbirliği ile sunduğumuz hizmetlerden faydalanırken aynı zamanda InfoFort’un geniş ağından ve yenilikçi bilgi yönetimi çözümlerinden de faydalanacaklar” dedi.

Bulut bilişim teknolojisinin 2018 yılına kadar dünya genelinde en çok gelişmesi beklenen bölgeler olan Orta Doğu ve Afrika’da, güvenli bilgi yönetimi ve veri depolamaya olan ihtiyaç her geçen gün daha da artıyor. CBKSoft ve InfoFort, bölgenin bilgi yönetimi ve veri depolama alanlarındaki artan ihtiyaçlarına, yerel işbirlikleri ve küresel hizmetlerle cevap vermeye devam edecek.

2004 yılında Abdurrahman Battal, Alpaslan Coşkun ve Salih Kanlı tarafından kurulan CBKSoft; iş süreci yönetimi, proje yönetimi, yazılım geliştirme, arşiv yönetimi, belge yönetimi, form entegrasyonu ve elektronik imza alanlarında BT çözümleri sunuyor. Şirketin geniş kapsamlı BT deneyimi; Türkiye’de ve ABD’nin silikon vadisinde başarılı projeler gerçekleştiren kalifiye ekibine dayanıyor.

www.infofort.com

Etiketler: » » » » » » »
Share
4207 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?