logo

Kişiselleştirilmiş Alışveriş Deneyimi Sunan Web Sitesi

Çocukların duygusal ve fiziksel gelişimini olumlu yönde etkileyecek kaliteli ve sağlıklı oyuncakları 2001 yılından bu yana müşterilerine sunan Toyzz Shop’un internet sitesi, Positive A Digital Approach tarafından yenilendi. www.toyzzshop.com adresinden ulaşılabilen site, dikkatle ve özenle planlanarak hayata geçirilen tüm ayrıntıları ile Positive’in e-ticaret alanındaki 12 yılı aşan uzmanlığını yansıtıyor.

Kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi

Tüm ziyaretçilerine özel bir deneyim yaşatmayı hedefleyen toyzzshop.com, kullanıcı deneyimine yönelik tasarımı ve teknolojisi ile öne çıkıyor. Anne-baba, teyze, dayı, amca veya hala gibi yakınlık derecesi fark etmeksizin, siteye üye olan herkes dilediği sayıda çocuk profili oluşturabiliyor. Profil bilgilerinde, çocukların cinsiyet, yaş ve temel karakteristik özelliklerinin yanında ilgi alanları da belirtilebiliyor. Bu sayede, üyeler siteye girdiklerinde çocukların yaş ve ilgi alanlarına yönelik özel kampanyalar, özel sayfalar ve ürün önerileri ile karşılanırken, en uygun oyuncakları zahmetsizce satın alabiliyorlar. Ürün önerileri çocuklar büyüdükçe yaşlarına uygun şekilde değişerek gelmeye devam ederken, toyzzshop.com, profil kaydı bulunan çocuklar için doğum günleri öncesinde de hatırlatma yapıyor ve hediye önerileri sunuyor.

Annelerin görüş ve önerileri de yer alıyor

Annelerin, diğer annelerin ürünlerle ilgili görüş ve deneyimlerine verdiği önemi de göz önünde bulunduran Positive, “Toyzz Shop Anneleri”nin ürün önerilerine ve puanlamalarına da sitede yer veriyor. Böylece, “Annelerin en çok beğendiği ürünler” gibi listelerin yanı sıra uzmanlar tarafından hazırlanan “İçindeki kahramanı keşfet” ve “Birlikte eğleniyoruz” gibi listeler de oyuncak alışverişlerinde ebeveynlere yol gösteriyor.

Positive, mağaza entegrasyon çalışmalarının yanı sıra mobil uygulama ile kasasız ödeme gibi modern uygulamalarla Toyzz Shop işbirliğini 2017’de de geliştirerek devam ettirecek ve markanın dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı sürdürecek.

Etiketler: » »
Share
1817 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?