logo

Nefes Orman, Açılış Tanıtımını Gerçekleştirdi

Sürdürülebilirliği, doğaya ve insana saygıyı kendine ilke edinmiş “Nefes Orman”, 6 Eylül 2023 tarihinde tanıtım etkinliğini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen tanıtım ile Nefes Orman, etkinlik acenteleri, organizasyon firmaları, yapım şirketleri, birçok marka ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Sektör temsilcilerinden birçok ismin katılım sağladığı tanıtımda katılımcılara Nefes Orman’ın 8 ayrı alanı ve bu alanlar ile gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Şehrin Telaşından Uzak Doğal Yaşam Alanı

Birçok imkânı doğa içinde buluşturan Nefes Orman, gerçekleştirdiği tanıtımın ardından hız kesmeden yeni etkinliklerine hazırlanıyor.

Sıla, Cem Adrian, Sefo ve Zeynep Bastık konserleri ile doğallığın içinde misafirleriyle buluşturan Nefes Orman, yıl boyunca sunduğu çeşitlilik ile konuklarına derin bir nefes almak için sayısız seçenek sunacak. 

Yeni Sezona Yeni Projeler

İstanbul’un göbeğinde fakat bir o kadar da şehrin telaşından uzakta Nefes Orman’ı yıl boyunca hizmet verecek. 10.000 kişilik dev amfi sahnesi, düğün ve kurumsal organizasyonlara yönelik etkinlik alanları, adrenalin dolu fırsatların olduğu parkuru, wellness sağlıklı yaşam alanı, tenis kortları ve daha birçok olanağı konuklarıyla buluşturan Nefes Orman, trekkingden kanoya, yoga etkinliklerinden fitness ve pilates etkinliklerine, deneyim atölyelerinden akıl-bilim ve meslek etkinliklerine, müzikten seramik ve ahşap atölyelerine kadar konuklarına farklı deneyimler sunacak. 

Etiketler:
Share
493 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?