logo

02 Aralık 2018

Oman Air, Türkiye Ofisini Hizmete Açtı

Umman Sultanlığı’nın Milli Hava Yolu Oman Air, yatırım yaparak Türkiye ofisini hizmete açtı. Oman Air Avrupa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak, Türkiye ofisi Ülke Müdürlüğü görevine de Eda Büyükakkaş’ı getirdi.

Oman Air Türkiye Ofisi İçin Özel Kutlama

Oman Air Türkiye ofisinin hizmete girmesi sebebiyle, Nişantaşı St. Regis Istanbul Hotel’inde 27 Kasım Salı gecesi özel bir kutlama düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Oman Air satış acenteleri, tur operatörleri, sektörün önde gelen profesyonelleri ve basın mensuplarının da katılımı ile gerçekleşen gecede, açılış konuşmasını Eda Büyükakkaş yaptı.

Oman Air Ülke Müdürü Büyükakkaş, “Öncelikle davetimize icabet ederek, buraya geldiğiniz ve bizim için son derece anlamlı bu keyifli geceyi bizimle paylaştığınız için Oman Air adına çok teşekkür ederiz.” dedi. Ardından Oman Air’in Türkiye ofisinde çalışan ekibini katılımcılarla tanıştırdı.

Ülke Müdürü Büyükakkaş’ın ardından, Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager, Oman Air’i tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunuma başlarken Rogier de Jager, “Bizim için anlamlı olan bu gecede aramızda olduğunuz için mutluluk duyuyoruz. Oman Air olarak Türkiye ofisimiz ile artık daha güçlü bir şekilde Türkiye’de olacak ve Türk seyahat severlere hem rekabetçi, hem de kaliteli servis vereceğiz.” dedi.

Oman Air 57 destinasyona uçuyor

Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager konuşmasına, “Oman Air 57 destinasyona uçuyor. Gelecek yıllarda bu sayıyı daha da arttırmak hedefindeyiz.” şeklinde devam etti.

Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager sunumunda; Oman Air’in filosunda 4 adet Boeing 787-8, 4 adet 787-9 Dreamliner, 6 tane Airbus 330-300, 4 adet Airbus 330-200, 5 adet Boeing 737-900, 21 adet Boeing 737-800, 4 adet Embraer 175 and 3 adet 737 MAX bulunduğunu belirtti. 2018 yılının sonunda Oman Air’in filosuna 5 adet yeni 737 max ve 3 adet 787-9 daha katılacağını ifade etti. Böylelikle 2022 yılındaki filo hedeflerinin, toplamda 70 adet uçak sayısına ulaşacağını da söyledi. Sunumda, ayrıca Avrupa-Orta Doğu ve Afrika’nın en iyisi seçilen Business Class servisi, First Class’ın büyüleyici hizmetleri ve ekonomi sınıfında geliştirilmiş daha kaliteli bir hizmetin verildiğini belirtti. “Economy Class” koltukların, geniş diz ve dirsek aralığının yanı sıra, ayarlanabilir başlık ve ayak desteğinin de olduğunu ifade etti.

Sadece 2 saatlik bağlantı uçuşları ile Maskat üzerinden dünyaya açılan bir kapı olduklarını söyleyen Rogier de Jager, Umman ülkesinin cazip destinasyonlarını, deniz-güneş-doğa, tarih-kültür ve deniz altı zenginliklerinden de detaylıca bahsetti. Maskat Havalimanının yenilendiğini, böylelikle Maskat üzerinden dünyanın değişik ülkelerine uçacak misafirlerin, havalimanında da konforlu ve keyifli zaman geçirebileceklerini müjdeledi.
Detaylı bilgi için : www.omanair.com

Etiketler:
Share
13139 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?