logo

Samsung, Türkiye’deki Teknoloji Konseptli 3. Mağazasını Konya’da Açtı

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, global bir markayı daha misafirleri ile buluşturmaya başladı.

Samsung, Türkiye’de İstanbul ve Ankara’nın ardından Samsung Teknoloji konseptli üçüncü mağazasıyla M1Konya AVM’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Yüksek teknoloji ve kaliteli tasarımlarla sunduğu geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren M1Konya AVM Samsung Mağazası, teknoloji severleri bekliyor. M1Konya AVM’nin yeni mağazası, aynı zamanda Konya’da tam ankastre bulaşık makinesi satışı olan tek mağaza oldu.

Konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi

Yeni açılan Samsung Mağazası’na Konya halkını davet eden M1Konya AVM, güler yüzlü çalışanlarıyla misafirlerine konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. AVM, tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde ziyaretçilerini havadar ve sağlıklı ortamlarıyla karşılıyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten M1Konya AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

www.m1konya.com.tr

Etiketler: »
Share
2208 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?