logo

Sensormatic, Faaliyetlerine Securitas Technology İsmiyle Devam Edecek

Securitas Technology Avrupa Başkanı İsmail Uzelli

Sensormatic, isim değişikliği kararı aldı. 2011 yılından bu yana, 47 ülkede faaliyetleri bulunan ve müşterilerine güvenliğin tüm alanlarında hizmet sunabilen Securitas Grubu’nun bünyesinde yer alan şirket, bundan böyle yoluna “Securitas Technology” ismiyle devam edecek.

Securitas Grubu’nun en yeni teknolojik çözümleri, 80 yılı aşkın zamana dayanan derin uzmanlığı, küresel çaptaki varlığı ve güvenlik alanındaki geniş çözüm portföyüyle sektörde ayrıştığını belirten Securitas Technology Avrupa Başkanı İsmail Uzelli “Teknoloji alanında kararlı adımlarla ilerliyoruz. Securitas Grubu, müşterilerine yenilikçi, yüksek kaliteli ve sürdürülebilir güvenlik hizmetleri sunmaya devam etmek için 2010 yılından bu yana 38 şirket satın aldı. Bu yıl yaptığı Stanley Security ve Healthcare satın alması teknoloji alanında uzun yıllardır devam ettirdiğimiz stratejimiz için önemli bir dönüm noktası oldu. Bu satın alma ile elektronik güvenlik ciromuzu ikiye katlayarak dünyanın en büyük ilk 3 elektronik güvenlik entegratörü arasında yerimizi aldık. Bu yeni oluşum tüm dünyada “Securitas Technology” adı ile faaliyet gösterecek. Sensormatic olarak biz de Securitas’ın dünya güvenlik endüstrisini değiştirecek adımlarına eşlik etmek üzere, uzun yıllardır büyük gururla taşıdığımız Sensormatic adını bırakarak, faaliyetlerimize Securitas Technology ismiyle devam etme kararı aldık. Şirket faaliyet alanımız ve Türkiye organizasyonumuz mevcut hali ile hizmet vermeye devam edecek” dedi.

Güvenliğin her alanında derin tecrübeye sahip

Türkiye’de 12 farklı sektörde ve AVM’den havalimanlarına, tesislerden kurumsal ofislere ve mağazalara kadar hayatın her alanında verimli, güvenli ve sürdürülebilir çözümler sunduklarını belirten Uzelli “Kurulduğumuz günden bu yana Sensormatic adıyla pek çok başarıya imza attık. 2011 yılında gerçekleşen birleşmeyle bir Securitas Grup şirketi olduk. Grubun teknoloji alanındaki büyüme stratejisinde kilit rol oynadık ve bu alandaki 30 yıla yakın tecrübemiz, 300’e yakın çalışanımız ve geniş çözüm portföyümüzle gruba değer katmaya devam ediyoruz. Grubun elektronik güvenlikteki dönüşüme öncülük ederken birlikte dönüştük, geliştik. Sahip olduğumuz elektronik güvenlik tecrübesini tüm dünyadaki meslektaşlarımızla paylaşarak ve onlardan bilgi transfer ederek birlikte gelişmeye devam ediyoruz” dedi.

Sensormatic, yeni adıyla Securitas Technology, Türkiye’de kurulduğu günden bu yana en yeni teknolojileri sektörle buluşturan şirket oldu. Yarısı mühendis ve teknisyenden oluşan 300 kişilik ekip, elektronik güvenliğin her alanında derin tecrübeye sahip.

İsmail Uzelli “En büyük müşterilerimiz ile ortalama 20 yıl süreyle çalışıyoruz. Sürdürülebilir başarımız müşterimizi dinlemekten ve sunduğumuz müşteri deneyimi ile uzun soluklu iş birlikteliği kurmaktan geliyor. Biz kurulduğumuz günden bu yana her zaman müşteri odaklı olduk. Her zaman müşterilerimizin güvendiği, sürdürülebilir çözümler sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bulunduğu her yerde ve alanda aynı kalitede hizmet verebilen, gerçek anlamda global varlığa sahip tek elektronik güvenlik entegratörüyüz. Hem lokal hem de globaldeki inovasyon yeteneğimiz ile değer önerimizi güçlendiriyoruz. Müşterimizin ihtiyacına bütünsel yaklaşıyoruz. Teknolojilerimizi, sunduğumuz diğer güvenlik hizmetleri ile tek çatı altında sunuyoruz. Bunu dünyada yapabilen tek şirketiz. Global dönüşüm programlarımız ile teknolojik ve organizasyonel yapımızı güçlendiriyor, müşteri deneyimimizi her geçen gün daha da iyileştiriyoruz” dedi.

Hızla değişen güvenlik endüstrisinde vazgeçilmez iş ortağı

Küresel mega trendler dünyayı, güvenlik endüstrisini ve buna bağlı müşteri ihtiyaçlarını önemli ölçüde etkiliyor. Güvenliğin geleceği küresel varlık, bağlantılı teknolojiler ve verilerin akıllı kullanımı üzerine kuruluyor. Müşteriler, hızla gelişen dünyada, hızlı değişen iş yapış şekilleri nedeniyle çalışanları için sağlıklı ve güvenli ortamlara ihtiyaç duyuyor. İşletmeler bu ortamda, sahip olduğu değerleri korurken operasyonlarını da optimize etme ihtiyacı duyuyor.

Müşteri talep ve ihtiyaçlarını önceden gören, entegre teknolojiler ve bu teknolojilerle ürettiği verilerden müşterilerinin aksiyon alabileceği çıktılar, içgörüler üreten Securitas Grubu, global müşterilerinin ihtiyaçlarına 47 ülkedeki varlığıyla tek elden ve aynı standartta hizmet ile çözüm sağlıyor. Grup, daha akıllı ve yenilikçi teknolojilere yönelik her geçen gün artan talebi karşılamak için, teknoloji ve çözüm alanında sürekli gelişen güçlü bir yapıya sahip. Son yıllardaki stratejik satın almalar ve etkin iş dönüşüm programları Securitas ‘ı güvenlik sektöründe sıra dışı bir oyuncu olma hedefine daha da yaklaştırdı.

Etiketler: » »
Share
354 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?