logo

SES, 355 Milyon Haneye Ulaştı

SES’in yıllık pazar araştırması SES’in dünya genelinde 1 milyardan fazla izleyiciye görüntü sağlamadaki başarısını gösteriyor. SES, 2018’de hizmet verdiği TV hane sayısını 4 milyondan fazla arttırarak 355 milyon haneye ulaşırken, uydu üzerinden görüntü dağıtımında dünyanın önde gelen konumunu bir kez daha güçlendiriyor.

SES’in yıllık pazar araştırmasından elde edilen sonuçlar, SES’in teknik erişimindeki artan büyümeye dikkat çekiyor ve uydunun doğrudan ve dolaylı olarak güvenilir ve uygun maliyetli bir şekilde geniş kitlelere görüntü sağlamadaki önemli rolünün altını çiziyor.

Sonuçlar, SES’in Avrupa, Latin Amerika, Asya-Pasifik ve Afrika’daki teknik erişiminde bir artış olduğunu ortaya koyuyor. Afrika’daki araştırmaya bu yıl eklenen Kenya’nın ülke genelinde 2 milyondan fazla TV hanesinin TV içeriğine erişimi SES’le sağlanıyor. Avrupa’da uydu yayını ve özellikle Doğrudan Eve Yayın (DTH), kıta genelinde 167 milyon TV hanesine hizmet veren SES ile önde gelen dağıtım teknolojisi olmaya devam ediyor. SES filosu ayrıca Kuzey Amerika’daki 72 milyon haneye, özellikle de önemli ABD kablolu yayın bölgeleri aracılığıyla görüntü içeriği sağlıyor. SES, diğer pazarlarda, Asya-Pasifik, Latin Amerika ve Afrika’daki kilit görüntü bölgelerinde hizmet verdiği 102,6 milyon TV hanesini kapsayan teknik erişimini genişletmeye devam ediyor.

Sonuçlar, uydu yayıncılığının, büyük kitlelere görüntü sunumunda en güvenilir ve uygun maliyetli seçenek olma değerinin altını çiziyor. Uydu bu özellikleriyle, HD ve UHD programlarını dağıtmak için ideal bir platform sunuyor. SES, diğer tüm uydu servis sağlayıcılarından daha fazla bir hizmet sunarak yaklaşık 2800 HD TV kanalı ve 40’ın üzerinde ticari UHD TV kanalının yayınını gerçekleştiriyor.

2018, SES’in Uydu Monitörü pazar araştırmalarını gerçekleştirmesinin 25. yılıydı. SES’in erişimine ve video görüntüleme trendlerine ilişkin sunduğu ayrıntılı veriler, SES’in müşterileriyle paylaştığı değerli bir bilgi aracı niteliğini taşıyor ve SES’in dünyanın önde gelen yayıncılarına ve içerik sahiplerine güvenilir bir ortak olarak hizmet verme konumunu destekliyor.

SES Video Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Ferdinand Kayser “SES olarak, müşterilerimizin işlerinde daha başarılı olabilmeleri için faaliyet gösterdikleri pazarlar hakkında bilgi toplamalarına yardımcı olacak araç ve hizmetlere yatırım yapıyoruz. Bu anlamda Uydu Monitörü Pazar Araştırması, SES’in ana video bölgelerinin uzun vadeli değerini ve müşterilerimize sunduğumuz kapsamlı erişimi gösteren önemli bir araçtır. Tüketim alışkanlıklarındaki değişim ne olursa olsun, işimizin dünyanın önde gelen yayıncılarına ve içerik sahiplerine yüksek kaliteli bir görüntüleme deneyimi sunmada önemli bir araç olmaya devam ettiği açıktır. Hizmetlerimizin farklılaşması sayesinde müşterilerimizin gelişimlerini ve gelecekteki başarılarını desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Uydu monitörü sonuçlarına ait animasyon videosunu Türkçe altyazılı olarak izleyemek için: vimeo.com/328161904

www.tr.ses.com

Etiketler: »
Share
1926 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?