logo

Synology, KOBİ’lere Yeni Ürünlerini Tanıttı

mh_synology_etkinlik

Kurumsal ve ev tipi kullanıcılar için kullanışlı depolama çözümleri sunan Tayvan kökenli Synology, veri depolamayı, paylaşımı ve farklı platformlar arasında dosya senkronizasyonunu mümkün kılan yenilikçi ürünleriyle alanında liderliğini koruyor. Türkiye pazarına odaklanan Synology, ülkemizdeki ilk etkinliğini 11 Kasım 2014 tarihinde Taksim-Nippon Otel’de gerçekleştirdi. Dünya genelinde satış oranlarını %60 artıran firma, veri yedekleme ve güvenilirlik alanlarında önemli avantajlar sunuyor. Birbirine yedekli olan ürünleri ile arıza durumunda bile veri güvenliği ve kesintisiz çalışma olanağı sağlayan Synology ürünleri, en iyi fiyat-performans dengesini sunuyor.

 Yüksek performanslı ve sınırsız paylaşıma olanak tanıyan güvenli cihazlar… 

Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, küresel pazarın lider NAS cihazı tedarikçisi Synology’nin KOBİ’lere ve son kullanıcılara yenilikçi ürünler temin etmek için son teknolojilerden yararlandığını ifade ederek “NAS sunuculara odaklı Synology; son kullanıcılar, işletmeler ve teknoloji arasında bir köprü kurarak verileri depolamak için geleceğe yönelik kullanıcı merkezli bir yaklaşım sunuyor. Kullanıcı ve enerji dostu NAS ürünleri ile veri depolama alanında inovatif çözümler sağlıyoruz. Ürünlerimizin en temel özellikleri; kolay kullanılması, yüksek performansa sahip olması, sınırsız paylaşımı mümkün kılması, verimli olması ve güvenirlik. Ürünlerimiz, sahip olma maliyeti, enerji tasarrufu sağlaması gibi avantajlar ile birlikte çevikliği ve gücü de kullanıcılarının hizmetine sunuyor” dedi.

 Synology, 2015’te Türkiye pazarına daha fazla yatırım yapacak

Sağladıkları yenilikçi çözümlerle veri depolama alanında köklü bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Yiğit “Türkiye, dinamik ve gelişen bir ekonomiye sahip. Bu yüzden NAS çözümlerimizi Türkiye pazarına sunmaya ve Türkiye’ye yatırım yapmaya odaklandık. 2015’te daha geniş ürün gamımızla Türkiye operasyonumuzu büyütmeyi hedefliyoruz. Dünya çapında yakaladığımız başarıyı aynı şekilde Türkiye’de de sürdürmek istiyoruz. Etkinlikte NAS ile birlikte zengin navigasyona sahip Surveilance Station (Gözetim İstasyonu) ürünlerimizin kurumlara ve bireylere sağladığı avantajları gösterme imkânı elde ettik. Canlı görüntü ile tek bir arayüz üzerinden eş zamanlı olarak 720 piksel çözünürlükte ve 64 kanala kadar görüntüleme imkânı veren Surveilance Station, net ve pürüzsüz bir gözetleme deneyimi sunuyor. Katılımcıların yüksek yatırım getirisine sahip ürünlerimiz hakkındaki olumlu fikirleri, bizi ayrıca memnun etti” dedi.

 Artan veri ile birlikte veri depolama ve paylaşmanın da önemi arttı

Verilere istenilen zamanda, istenilen yerden erişebilmenin günümüz dünyasındaki öneminin altını çizen Yiğit “Üretilen ve paylaşılan veriler ile birlikte yasalar gereği arşivlenmesi gereken kayıtlar, veri oranını düzenli bir şekilde artırıyor. Gartner’a göre, büyük veri ve analizleri; 2015’e kadar 3,7 trilyon Dolar’lık ürün ve hizmet ile birlikte 4,4 milyon kişilik yeni istihdam yaratacak. IDC verilerine göre, 2020 yılına kadar küresel veri hacmi 40 trilyon Gigabyte’a çıkacak. Morgan Stanley analistleri ise 2020 yılında 75 milyar cihazın internete bağlı olacağını belirtiyorlar. Bu öngörüler, sağladığımız çözümlerin önemini de artıyor. Nerede olunduğu ve hangi cihazın kullanıldığından bağımsız olarak, verilere erişebilmek, paylaşmak için güvenli ve hızlı bir yol sağlayarak daha güçlü bir veri koruması ile mükemmel erişilebilirlik özelliklerini bir araya getiriyoruz. Bu faktörler, kurumların ve son kullanıcıların iş süreçlerindeki aksamaları ortadan kaldırıyor. 2013’te Global Teknoloji Distribütörleri Konseyi (GTDC) Avrupa tarafından düzenlenen teknoloji endüstrisinin en prestijli ödüllerinden  “Rising Star” sıralamasında, Almanya ölçeğinde “Yükselen Altın Yıldız” ödülü aldık. NAS sistemlerini yaygınlaştırmaya yönelik donanım, yazılım, işletim sistemi ve depolama servisleri geliştirip bu alandaki liderliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
2214 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?