logo

Teknoloji Profesyonelleri Derneği, May Siber Teknoloji Yönetimiyle Buluştu

Teknoloji Profesyonelleri Derneği (TEPED) Yönetim Kurulu, 27 Mayıs 2019 tarihinde MAY Siber Teknoloji Yönetimi ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşmaya Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Meriç (Başkan), Kadir Yücelbaş (Başkan Yardımcısı), Serpin Alparslan (Başkan Yardımcısı), Fatih Sarı (Genel Sekreter), Ahmet Çağrı Koçak (Kurul Üyesi), Ercan Engin (Kurul Üyesi), Yusuf Murat Bıçak (Kurul Üyesi), Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED Dış İlişkiler Yöneticisi Hande Arpalıgil, Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED Üyeleri Oktay Güzel, Umut Çelik ve May Siber Teknoloji CEO’su İlkem Özar katıldı.

Teknoloji Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu ile May Siber Teknoloji Yönetimi’nin bir araya geldiği gecede, Teknoloji Sektörü’nün dünya üzerindeki gelişimi, ağ ve sistem güvenliğinin Türkiye’deki durumu hakkında görüşmelerde bulunuldu.

Teknoloji Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu ve Teknoloji Konseyi Başkanı Arda Meriç, Türkiye’nin yerli ve milli ürünlerle uluslararası arenada yer alarak, gelişen teknolojilere uyum sağlamasının önemine değinirken; MAY Siber Teknoloji ürünlerinin milli, güvenilir ve üstün teknolojiye sahip ürünler olarak nitelendirilebileceğinin altını çizdi. Bu ürünlerin ülkemiz için katma değer oluşturmaya devam ettiğinden bahseden Meriç, gelişen teknolojileri göz önüne aldığımızda yerli/milli ağ ve sistem güvenliğinin daha da önemli bir hal aldığından bahsetti. Özellikle millileştirme kısmında TEPED olarak ulusal ve uluslararası gerçekleştirecekleri her türlü çalışmayla May Siber Teknoloji ve benzeri markalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Meriç, Yönetim Kurulu’nda yer alan önemli isimlerle birlikte, dünyanın çeşitli bölgelerinde yer alan teknolojik gelişmeleri yerinde takip ettiklerini, Türkiye’nin yerli markalarının iç pazar ve uluslararası pazara açılımlarında TEPED olarak rol alınabilecek her konuda yerli markaların ve firmaların arkasında duracaklarını da sözlerine ekledi.

May Siber Teknoloji CEO’su İlkem Özar, yerli bir marka olarak Türkiye’nin teknoloji gelişimi yönünde millileştirme adına her türlü çalışmayı yaptıklarını, ağ ve sistem güvenliği gibi dünyanın birçok ülkesinin endişeyle yaklaştığı konularda, May Siber Teknoloji’nin bir Türk markası olarak üstün teknolojileriyle birlikte sağladıkları çözümleri, Türkiye ve dahilindeki markalara sunarak, firmaların rahat nefes alabilmelerini sağladıklarını ve bu yönde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerinden bahsetti. Özar, önümüzdeki günlerde geliştirdikleri projelerde ve yapacakları çalışmalarda, Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED’ in de desteğiyle birlikte Türkiye’de daha da faydalı modeller geliştireceklerinin altını çizdi. Özar konuşmasını sonlandırırken, Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED‘in amacını ve misyonunu gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından çok daha iyi anladığını ifade ederek, Teknoloji Sektörü’nü geliştirebilmek ve mevcut problemlerine çözüm bulabilmek adına TEPED oluşumunu her konuda destekleyeceklerini sözlerine eklerken, kendi alanında yerli ve milli markalar arasında önemli bir yeri olan May Siber Teknoloji’nin, ulusal ve uluslararası pazarda yatırımlara devam ederken, TEPED gibi önemli bir oluşumla bir araya gelmesinin ve her iki tarafın birbirlerini daha iyi anlamasının, Teknoloji Sektörü için oldukça büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Görüşmenin sonunda Arda Meriç ve Sepin Alparslan, İlkem Özar’a Teknoloji Profesyonelleri Derneği – TEPED adına, gerçekleştirilen toplantı ve derneğe sağlayacakları katkılarından ötürü teşekkür plaketlerini ve üye kayıtlarını oluşturmaları sebebiyle rozetlerini teslim etti.

Etiketler: » » »
Share
2552 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?