logo

Tekzen, Online Alışveriş Sitesini Yeniledi

Tekzen E-Ticaret Müdürü Celal Bal

Tekzen, online alışveriş sitesi www.tekzen.com.tr’yi yeniledi.

Alanında birçok farklı dalda ödül sahibi olan site kullanıcı alışkanlıklarını ve beklentilerini göz önünde bulundurarak gelişen teknoloji trendlerine uygun olarak yeni tasarım ve yazılım teknolojileriyle yenilendi.

Teknik ve görsel olarak tüm yapısı baştan aşağıya değişen site, mobile uyumluluğu ve farklı ekran boyutlarına sahip özgün tasarımı ile keyifli bir satın alma deneyimi sunuyor.

Müşterilerden gelen taleplere göre www.tekzen.com.tryi yenilediklerini belirten Tekzen E-Ticaret Müdürü Celal Bal “Müşterilerimizin ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına göre kişisel alışveriş deneyimi sunuyoruz Sitemizin yeni tasarımını müşterilerimizden gelen geri bildirimler, onların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda oluşturduk. Kullanıcılarımızın ilgi alanlarına göre geliştirilen tavsiyeler ve arama motoru özellikleri ile online alışveriş deneyimini kolaylaştırmayı amaçladık, kişiselleştirme için de büyük adımlar attık. Müşteriler sitemizi ziyaret ettiklerinde; ilgi alanlarına, coğrafi konumuna ve bulunduğu bölgenin hava durumuna göre kişiselleştirilmiş özel kampanyalar ve ürünlerle karşılaşacak. Ürün detaylarına 53 İlde bulunan 117 mağazamızın stoklarını da ekledik. Bu geliştirme sayesinde müşterilerimiz satın almak istediği ürünün hangi Tekzen Mağazası’nda olduğunu görebilecek ve konum paylaş sistemi ile kendisine en yakın mağazanın yol tarifini alabilecek. Kullanıcılara kaliteli online alışveriş deneyimi yaşatabilmek için bütün yeni nesil teknolojiler kullanıldı. Görsel, video ve 360 derece resimlerin daha hızlı görüntülenebilmesi için son teknolojiler kullanıldı. Ayrıca yenilenen altyapı ile siparişlerde güvenli bir şekilde alışveriş yapabilme imkânı sunuldu” dedi.

Etiketler: »
Share
4149 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?