logo

Vertiv, Rainer Stiller’ı Pazarlamadan Sorumlu Başkan Olarak Atadı

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, Rainer Stiller’ı şirketin yeni Pazarlamadan Sorumlu Başkan (CMO) olarak atadı.

Stiller, müşterilere daha yenilikçi ve kişisel bir dijital pazarlama deneyimi sunma vizyonuna sahip Vertiv’in küresel pazarlama organizasyonuna liderlik edecek.

Stiller, 2017 yılında Vertiv’e EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katıldı ve bir süre sonra da Küresel Kanal Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına terfi etti.

Bu pozisyonda Vertiv’in talep oluşturma, müşteri deneyimi, sipariş süreçlerinin dijitalleştirilmesi, satış gücünün etkinleştirilmesi ve stratejik markalaşma konularındaki dönüşümüne destek oldu.

Son dört yılda Rainer, dijital deneyimimizi geliştirerek ve Vertiv’i müşterilere hizmet ederken daha düşünceli, yaratıcı ve stratejik olmaya iterek pazarlama organizasyonumuzu başarıya ulaştırdı” diyen Vertiv Baş Strateji ve Geliştirme Sorumlusu Gary Niederpruem, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Pazarlamanın hem şirket içinde hem şirket dışındaki başarımızda oynadığı role olan tutkusu onu küresel pazarlama organizasyonumuzu yönetmek için mükemmel bir insan yapıyor.”

Vertiv’in ve pazarlama ekibinin müşterilere ulaşma ve onlarla etkileşim kurma çabalarında daha da yaratıcı, amaç odaklı ve analitik olmasına yardımcı olmayı planladığını belirten Stiller da “Hissedarlarımız ve tüm paydaşlarımız için gerçek bir fark yaratmaya kendini adamış, motivasyonu yüksek, çeşitliliği içinde barındıran, küresel bir ekibe liderlik edebileceğim bir organizasyonun parçası olmak memnuniyet verici” diyor.

Stiller, ABD, Fransa ve İsviçre merkezli F500 ve Euro Stoxx 50 şirketlerinde satış ve pazarlama yöneticiliği pozisyonlarında 20 yılı aşkın deneyime sahip. Münih Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pazarlama ve İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü mezunu olan Stiller, Almanya’daki BMW genel merkezinde pazarlamayla ilgili uzmanlık kazandı.

Vertiv.com 

Etiketler: »
Share
775 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?