logo

VIP Turizm Web Sitesini Yeniledi

mh_vip_turizm_web

VIP Turizm, yenilenen web sitesi ile “bir tıkla dünya benim” dedirtiyor. Online yatırımlarına hız veren VIP Turizm’in Eşsiz Seyahat Deneyimlerini yaşamak için www.vip.com.tr adresini ziyaret etmek yeterli. Uzay seyahatinden Hollywood starlarıyla düzenlenen turlara, Toscana’da İtalyan sürüş pilotları ile Maserati’nin hız dünyasının keşfine kadar birçok eşsiz seyahat seçeneği sunuyor.

VIP Turizm’in yenilenen web sitesi ile dünyanın dört bir yanından 300.000’in üzerinde otele ulaşmak, ek taksit seçeneklerinden faydalanmak ve mil kampanyalarına katılmak mümkün.

Dünya’nın her yerindeki otel rezervasyonlarınız için adres: www.vip.com.tr

Dünyanın dört bir yanından (Yurtiçi, yurtdışı, erken rezervasyon otelleri ve haftasonu otelleri) 300.000’in üzerinde otel seçenekleriyle seyahatseverlerin yeni gözdesi olmayı hedefliyor.

“Bir Tıkla Dünya Benim”

Dünyanın tüm renklerini ve kültürlerini tanımak isteyenler, yani gökkuşağını yakalamak isteyenler, “Dünya Benim” diyerek güzellikleri kucaklamak üzere kollarını açanlar, eşsiz seyahat deneyimlerine tıklayarak başlıyor.

VIP Turizm seyahat eden, etmeyi düşünen veya yeni seyahat programlarından haberdar olmak isteyen herkese-bülten aboneliği sayesinde düzenli bilgi edinebilecekleri gibi henüz kararını netleştirmemiş olan seyahatseverler de VIP Turizm’in deneyimli satış yönetmenlerinin önerilerinden faydalanabiliyor.

VIP Turizm’le Farklı Seyahat Deneyimleri

VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu, yeni web sitesinin yanı sıra “Eşsiz Seyahat Deneyimleri 2015-2016” programının da müjdesini verdi. 19 Şubat’ta gerçekleşecek olan lansmanda, uzay seyahatinden Hollywood starlarıyla düzenlenen turlara, Toscana’da İtalyan sürüş pilotları ile Maserati’nin hız dünyasının keşfine kadar dünyanın dört bir yanında benzeri olmayan eşsiz seyahat deneyimlerinin detayları aktarılacak.

Etiketler: » » » »
Share
2688 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?