logo

13 Haziran 2022

Yerli Sermayeyle Kurulan URAW Kozmetik Dünya Markalarıyla Yarışıyor

Marka sahibi Servet Şerifoğlu

Tamamen yerli ve milli sermayeyle kurulan URAW Kozmetik bugün Avrupa, Amerika, Birleşik Krallık, Uzak Doğu, Orta Doğu, Asya dahil olmak üzere 28 ülkeye satış yapıyor. Markanın hedefi; Kalitesiyle, yenilikçiliğiyle, ileri teknolojisiyle dünyanın her ülkesinde bilinir, güvenilir ve tercih edilir bir Türk markası olma gururunu yaşamak ve yaşatmak.

Dış sermaye ve ortaklık yapısı olmayan, en fazla ürün gamına sahip yerli firma

URAW Kozmetik, arkasındaki 20 yıllık tecrübeyle, AR-GE laboratuvarıyla, 5500 m2 lik üretim tesisiyle, sektöre imza atmış marka ve ürünleri de içeren 200 farklı ürün gamıyla, kaliteden ödün vermeden  büyümesini sürdürüyor. Yıllık %30 büyüme payına sahip marka, herkes için üretim yapıyor. Uraw ürünlerini, kendi internet sitesinin ve online alışveriş sitelerinin yanı sıra ürün bazında Türkiye’deki tüm eczanelerde bulmak mümkün.

Real Madrid Maçıyla doğan marka

Marka sahibi Servet Şerifoğlu, Real Madrid maçını seyrederken ‘Madrid, başarılı futbol takımıyla dünya çapında parlıyorsa memleketim Urfa’dan da öyle bir marka çıkaracağım ki tüm dünyada kabul görecek’ niyetiyle ‘Urfa’dan dünyaya’ from URfA to the World hedefiyle URAW markasını yaratıyor.

2015’ten itibaren URAW markası altında ilerleyen çalışmalar, bugün tam da bu hedef doğrultusunda Urfa’dan çıkan Türk markasını kemikleşmiş markalara ve sadık müşterilere sahip kozmetik sektöründe rekabetçi konuma getiriyor.

Şerifoğlu : “Çarkı tersine çevirmeye başladık.”

Servet Şerifoğlu, ‘kozmetik sektöründe yabancı markalara karşı yüksek kalite algısı ve dolayısıyla talep daha yüksek. Biz bu algıyı tersine çeviriyoruz. Kendimizin üretip kullandığı markanın güvenilirliği, kalitesi çok yüksek. Böyle bir ürünün illa yüksek fiyatlarla satılması gerekmiyor. Misyonumuz en kaliteli, en yenilikçi, doğal ürünleri herkesin yararına sunmak. Bugün sektörde lider konumdaki Fransa’da Uraw ürünleri de tercih edilir konuma geldi. Çarkı tersine çevirmeye başladık.’ dedi.

https://www.uraw.com.tr/

 

Etiketler:
Share
1799 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?