logo

Büyükada Uluslararası Posta Sanatı Projesi Sergisine Evsahipliği Yapıyor

Barış, Sanat, Aşk / Peace, Art & Love Uluslararası Posta Sanatı Projesi 17 Haziran 2017 tarihinde düzenlenen bir kokteyl ile Adalar Kültür Derneği’nde açıldı. Sergi 23 Haziran’a kadar açık kalacak.

Japonya’dan Brezilya’ya kadar dünyanın pek çok yerinden sanatçıların posta yoluyla yolladığı eserler Barış, Sanat ve Aşk temaları etrafında buluşuyor.

Ressam Nihal Güres’in çağrısı ile yollanan eserler ilk olarak Portofino Açık Hava Müzesi’nde sergilenmişti. Daha sonra İstanbul, Midilli, Ayvalık’da düzenlenen sergilere katılan proje, 2017 yaz sergisi olarak Büyük Ada’da izleyicilerle buluşacak.

Sergiye katılan sanatçılar: Ambassade d’utopia, Michiko Kobayashi, Sinan Güres, Ümmuhan Yıldız, Sinclair Scripa, Maya lopez de Muro, Meral Ağar, Şölen Kumru, Nebihe Göl, Sabine Reginiar, Serdar Güres, Esin Küçüktatıl, Ummet Karaca, Ahmet Zaglul, Rana Sirkecioglu, Emine Kahvecioğlu, Pervin Özen, Özden Başsavcı, Nermin Göktepe, Özlem Seyhun, Robin Chuter, Fernando Calhau, Gülsün Karadayı, Renata Di Palma, Aylin Dönmez, Dimitra Papandreu, Tiina Kainulainen, Gunseli Yetkin, Banu Devrim, Bratt Pott, Martina, Derya Avcı, Andreas Kuntner, Giovanni Strada, Renata Strada, André Robèr, Emine Alışık, Fikri Demirbaş, Nazan Akpinar, Lilian Pacheco, Oktay Kapdan, Petela Pavlidou, Vahit Akan, Etkin Çelikmutlu, Nihal Güres, Roberta Savolini, Tuğrul Çalış, İsmet Arslan, Muhip Süeltürk, Martin Jimenez, Ryusuko Cohen, Moan Lisa, Jon Foster, Ayten Merki Özgökçen, , Mahmut İzgören, Jale Palamutcu, Meltem Aktaş

Konuk sanatçılar: Tankut Bilge, Semiha Berksoy, Mine Arasan, Ender Güzey

Konuk şiir; Lavanta – Cemal Süreyya, Elma – Cemal Süreyya

Konuk kitap: Masumiyet Müzesi – Orhan Pamuk

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
Share
4162 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?