logo

Maxi Haber 20 Yaşında !

Maxi Haber yayın hayatına 23 Nisan 2004 tarihinde başladı. Türkiye’de faaliyetlerini aralıksız 20 yıldır çevrimiçi olarak sürdürüyor. Özellikle Bilişim Sektörü’nün Türkiye’de ve dünyadaki nabzını tutan, iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan www.maxihaber.net her gün okuyucularına en güncel haberleri ulaştırıyor.

Tarafsız Habercilik Anlayışı ve Kesintisiz İçerikler

Maxi Haber, 20 yıldır sektördeki en güvenilir kaynaklardan biri olarak varlığını sürdürüyor. Yenilikçi yaklaşımı, tarafsız habercilik anlayışı ve kesintisiz içerikleriyle okurlarına ve sektör profesyonellerine ilham veriyor. Teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri, özel haberleri ve ilgi çekici röportajları güncel haliyle ücretsiz takip edebiliyorsunuz.

Aykut Altındağ: “Geleceğe büyük heyecan ve umutla bakıyoruz”

Maxi Haber’in 20. yılı ile ilgili olarak açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ: “Maxi Haber bugün 20 yaşında ve çok gururluyuz. Bu anlamlı günde sizlerle bu heyecanı ve gururu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 20 yıl önce yola çıktığımızda, amacımız teknoloji ve bilişim dünyasındaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve etkili bir şekilde aktarmaktı. Sonuçta okuyucularımızı ve izleyicilerimizi bilgilendirip onlara ilham verdik. Kısacası bugün geldiğimiz noktada bu amacımızı başarıyla gerçekleştirdiğimizi görmek bizi son derece mutlu ediyor. Maxi Haber olarak 20 yıl boyunca teknoloji alanında önemli gelişmeleri takip ettik, sektördeki değişimleri izledik ve okuyucularımıza en güncel bilgileri sunmaya özen gösterdik. Aynı zamanda, sanatı ve sanatçıları desteklemekten asla vazgeçmedik.

Kültürel içeriklerimizle de okuyucularımızın hayatına renk katmaya devam ettik. 20 yıl boyunca Maxi Haber’i destekleyen tüm okuyucularımıza, izleyicilerimize ve Maxi Haber için emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum. Sizler olmadan bu başarıya ulaşmak mümkün olmazdı. Geleceğe büyük bir heyecan ve umutla bakıyoruz. Teknoloji ve bilişim dünyasındaki yenilikleri sizlerle paylaşmaya, bilgi ve ilham vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sanata Büyük Destek 

Ek olarak Maxi Haber’in etkisi sadece teknoloji ve bilişim dünyasıyla sınırlı değil. 20 yıldır, sanatı ve sanatçıları desteklemekten asla vazgeçmedi. Kültür ve sanat alanında da önemli bir role sahip. Maxi Haber sanatın gücünü ve etkisini her zaman vurgulayarak Kültür – Sanat köşesini sanatseverlerle buluşturuyor.

Teknoloji Yolculuğu Devam Ediyor

Ancak bu 20 yıllık yolculuk henüz bitmedi. Maxi Haber, gelecekte de tarafsız haberler ve ilham verici içerikleriyle okuyucularını ve izleyicilerini şaşırtmaya devam edecek. Yani yolumuz daha uzun.

www.maxihaber.net

https://www.youtube.com/c/MaxiHaberHaberMerkezi

Etiketler: » » » »
Share
55 Kez Görüntülendi.