logo

CEO’lar CEO Band Etkinliği’nde Sahnede Buluştular

CEO Club buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen “CEO Band / CEO’lar Sahnede” etkinliği, Türk iş dünyasının üst düzey yöneticilerini bu kez sahnede buluşturdu. Ortaköy’de konumlanan yooistanbul’da düzenlenen özel gecede, Erdal Karamercan, Evrim Aras, Gülsüm Azeri, Nusret Apaydın ve Yalım Eriştiren sahne alarak müzik yetenekleri ile katılımcılara keyifli bir akşam yaşattılar.

CEO Club/CEO’lar Sahnede etkinliği, müziğe gönül vermiş CEO’ları ve izleyicileri müziğin evrensel dilinde buluşturdu. Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin ve Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte CEO’lar müzikal becerilerini ortaya koydular.

Türkiye’nin önde gelen CEO’ları CEO Band sahnesinde buluştu

Etkinlik, Eczacıbaşı Topluluğu çalışanlarının oluşturduğu ve Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan yönetimindeki “Ecza Dolabı” grubunun konseri ile başladı. Gecenin devamında ise TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve iş kadını Evrim Aras, Vitol Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri, Intel Türkiye CEO’su Yalım Eriştiren orkestra eşliğinde sahneye çıktılar. CEO’ların performansları büyük beğeni topladı. Etkinlik, Panasonic Eco Solution Türkiye CEO’su Nusret Apaydın ve grubu “Grup Priz” konseri ile son buldu.

Etiketler: » » » »
Share
2526 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?