logo

Epson Türkiye, Üç Yeni Atama İle Büyümeye Devam Ediyor

Epson Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürü Engin Hıraoğlu

Epson Türkiye’de üç yeni atama gerçekleşti. Engin Hıraoğlu, Epson Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürü; Erdal Bilimli, Epson Türkiye Görüntüleme Sistemleri Profesyonel Ürünler Müşteri Yöneticisi ve Ersel Şamiloğlu, Epson Türkiye Pro-Grafik Kanal Müdürü olarak atandı.

Engin Hıraoğlu: Epson Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürü

Epson Türkiye ailesine katılan yeni yöneticilerden Engin Hıraoğlu, Müşteri Hizmetleri Müdürü olarak atandı. Teknoloji sektöründe 15 yıla dayanan tecrübesiyle sektörün kıdemli isimlerinden Hıraoğlu, daha önce Telco, Netaş-Probil-BDH gibi ulusal ve global birçok firmada görev almıştı.

Epson Türkiye Görüntüleme Sistemleri Profesyonel Ürünler Müşteri Yöneticisi Erdal Bilimli

Erdal Bilimli: Epson Türkiye Görüntüleme Sistemleri-Profesyonel Ürünler-Müşteri Yöneticisi

Görüntüleme sistemlerinin deneyimli isimlerinden Erdal Bilimli, Epson Türkiye’de. Geniş mekan lazer projeksiyon çözümleri odaklı görev alacak olan Bilimli, Epson Türkiye Görüntüleme Sistemleri Profesyonel Ürünler Müşteri Yöneticisi unvanıyla atandı.

Epson Pro-Grafik Kanal Müdürü Ersel Şamiloğlu

Ersel Şamiloğlu: Epson Türkiye Pro-Grafik Kanal Müdürü

Geniş format yazıcılar departmanına Pro-Grafik Kanal Müdürü unvanıyla Ersel Şamiloğlu geldi. Bilgisayar Mühendisi olan Şamiloğlu, profesyonel iş yaşamına 1995 yılında başladı. 2000 yılından bu yana çok uluslu şirketlerde Baskı & Görüntüleme sistemleri alanında servis, satış, iş geliştirme ve pazarlama gibi birçok farklı kanalda yöneticilik yapan Şamiloğlu, en son Katun Corporation Ülke Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Etiketler: » » »
Share
2698 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?