logo

Hapimag Sea Garden Bayrama Konserlerle Hazır

Ege’nin masmavi ve berrak sularına uzanan çam ağaçlarının arasında yer alan Hapimag Sea Garden Resort, Ramazan Bayramı’nda konuklarına eğlence dolu bir tatil yaşatacak. Sağlık ve güzellik merkezi, spor tesisleri, Türk ve dünya mutfaklarının en özel lezzetlerine sahip restoranları ve çocuk tesisleriyle klasik tatil anlayışındaki ezberleri bozan Hapimag Sea Garden Resort, bayramda sunacağı konser programıyla da konuklarına eğlence ve dinlenme olanağı vadediyor.

3 gece 3 konser

Hapimag Sea Garden Resort’da bayramın ilk gün coşkusunu birbirinden güzel şarkılarıyla otel misafirlerine yaşatacak olan söz yazarı, bestekar ve yorumcu kimliğiyle tanınan Hakan Girit’in ardından, bayramın ikinci gününde İmran Salkan sahne alacak. İmran Salkan, Balkanların ve Anadolu’nun müzikal zenginliğini harmanladığı şarkıları ile Hapimag Sea Garden Resort konuklarına müzik ziyafeti sunacak.

Bayramın son günü ise güçlü sesi ve eğlenceli sahne performansıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan ATA, Flamenko ve Latinle başlayıp, Türkçe Pop ile devam eden geniş repertuarı ile unutulmaz bir bayram yaşatacak.

www.hapimag-seagarden.com

Etiketler: » » »
Share
2557 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?