logo

16 Roof’da Boğaz Manzarasıyla Eğlence ve Lezzetin Tadını Çıkarın

İstanbul’un ve boğaz manzarasının tadını çıkarmanın, lezzetli seçeneklerin ve iyi müziğin adreslerinden biri olan Swissôtel 16 Roof Restoran & Bar, sezonu başlatıyor ve yine şehrin en gözde buluşma noktası oluyor.

Swissôtel The Bosphorus’un terasında yer alan ve keyifli anların mimarı olan 16 Roof, panoramik Boğaz manzarası ve kaliteli hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlarken gastronomi, iyi müzik ve ambiyansı tek çatı altında toplamayı da başarıyor.

Şef Taha Emrah Özçelik’in hazırladığı 16 Roof menüsünde yer alan birbirinden özel seçeneklerin yanı sıra imza lezzetler arasında yer alan “Smoked levrek”, “Tunaviche”, “Çökertme”, “Dana Yanak” ve “Lagos” geceye lezzetli bir dokunuş katıyor.

Geniş bir içecek menüsü bulunan 16 Roof aynı zamanda 3 Mayıs’ta Taykunku ile başlayan DJ performanslarına sezon boyunca Doğuş Çabakçor, Orkun Bozdemir, Menachem26, Murat Tokuz, Almina B2B Kuntay ve Konuralp gibi isimlerin performanslarıyla devam ediyor ve İstanbul’un ritmini arttırıyor.

16 Roof’ta sezon başlıyor! Özel lezzetleri, müzikleri, ambiyansı ve nefis Boğaz manzarasıyla harika bir İstanbul rüyası yaşamaya hazır mısınız?

www.swissotelthebosphorus.com/tr/restoranlar-2/16-roof-restaurant

Etiketler: »
Share
47 Kez Görüntülendi.