logo

BinRota, Uçtan Uca Paket Tur Ürün Yazılımını Tanıttı

Tur operatörü markası BinRota, Turizm Sektörü’nün büyümesine katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği uçtan uca paket tur ürün yazılımını Affiliate Partners Workshop organizasyonu ile tanıttı.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen organizasyonda, Binrota Affiliate Partner programının kapsamı, amacı ve gelecek vizyonu tüm detaylarıyla anlatıldı.

“Bu iş modelini Türkiye’de ilk kez biz uyguluyoruz”

BinRota Turizm Yönetici Ortağı Serdar Şahin “İş ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz ilk organizasyondu. Toplantıda yer alan iş ortaklarımıza proje kapsamında satış, pazarlama, müşteri ve markalaşma konu başlıklarıyla sunumlar yaptık. Onlara her konuda destek sağlıyoruz. Teknoloji ve ürün desteğimizin yanı sıra satış ve pazarlama konusunda da danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Yurt dışı tur segmenti özelinde bu iş modelini Türkiye’de ilk kez biz uyguluyoruz. İş ortaklarımızın gösterdiği ilgiden de çok memnunuz. Orta vadede planımız tüm Türkiye’ye yayılarak yerel markalar yaratmak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

BinRota Affilliate Partnership (İş Ortaklığı) projesi nedir?

Turizm acentelerine yenilikçi fikirler ve sonuç odaklı çözümler getiren tur operatörü markası BinRota, Affilliate Partnership (İş Ortaklığı) projesiyle Turizm Sektörü’nün büyümesine katkı sağlıyor. Proje kapsamında firmalar, BinRota’nın operasyonunu gerçekleştirdiği ve tedarik ettiği turların satış ve pazarlamasını kendi markalarıyla yapabiliyor. Bu sayede acenteler daha hızlı markalaşabiliyor ve hacimlerini büyütebiliyor.

www.binrota.com

Etiketler: » »
Share
165 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?