logo

“Rastgele” Karma Resim Sergisi Açıldı

mh_sergi_rastgele

Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni Dilek Hoşcanlar’ın Resim Atölyesi Kursiyerleri ile birlikte gerçekleştirdiği “Rastgele” adlı karma resim sergisi 13 – 18 Mart 2015 tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi  4. kat fuaye alanında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilir.

Ayça Özgen, Başak Özarslan, Belgin Alpay, Bilge Zeytincioğlu, Esin Mashaki, Filiz Güzel, Gül Naçar, Gülfem Güçbilmez, Gülnur Özaltın, Hacer Zeybek, Mayser Toktop, Meral Ekşi, Müeyyet Kurtdarcan, Nihal Nemutlu, Nilsun Elcabiri, Nuray Eken, Nurdan Ersühel, Oya Bilgiseven, Ömürgan Şener, Safiye Ayberk, Selva Erel, Sevgi Bulut, Sevil Karan, Sevim Tuncay, Siber Tozun, Göksel Şükran Kandeydi, Şükriye Büyük, Tülin Gürşen, Yasemin Varış, Zerrin İlimsever, Ziynet Kafkaslıgil ve Zuhal Alper’in katıldığı sergide 50 resim yer alıyor.

Dilek Hoşcanlar ve öğrencileri sanatsal becerilerini yine serginin konseptine uygun bir dekorla harmanlayıp büyük bir heyecan ve coşkuyla dünyanın en kadim mesleklerinden biri olan balıkçılığa “Rast Gele” diyerek göndermede bulunuyorlar. Sanatçılar “Sabahın uykulu sisi henüz denizin koynunda mahmur bakınıp pancar motorunun pat patları dans eden gün ışınlarına eşlik ederken, gelin usulca binelim balıkçı teknesinin arkasına mavinin türlü tonlarında süzülen ağına birer ilmek hayal de biz takalım. Saçlarınızı savururken yosun kokulu tuzlu sular, bir balıkçının dümeniyle ama sizin yüreğinizin götürdüğü yere bu mavi yolculuğa davet ediyoruz” diyorlar.

Adres: Caddebostan Kültür Merkezi – Caddebostan / Kadıköy

Etiketler: » » »
Share
4723 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?