logo

Rixos Hotels’e World Travel Awards’tan Ödül Yağdı

mh_rixos_hotels_odul

Tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya’nın Sardunya Adası’nda 5 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

“Turizm dünyasının Oscarları” olarak kabul edilen 22. World Travel Awards’de Rixos Hotels, “Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli” seçildi.

Misafirlerine bir tatilden çok daha fazlasını sunmak amacıyla yola çıkan, müşteri memnuniyetine çok büyük önem veren Rixos Hotels Grubu otellerinden Rixos Premium Bodrum “Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel”i seçildi. Pek çok uluslararası ödüle sahip Rixos Premium Bodrum, Bodrum merkeze sadece 10 km mesafede, nefes kesici doğası ve mavi bayraklı eşsiz plajıyla misafirlerine benzersiz bir lüks tatil deneyimi sunuyor.

Göcek’in eşsiz dogası ve mimarisi ile bir tatilden çok daha fazlasını sunan Rixos Premium Göcek “Avrupa’nın önde gelen Marina & Villa Hotel”i seçilirken, özellikle çocuklu ailelere sunduğu kapsamlı seçeneklerle, her yaş grubundan misafirlerine, aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirme imkânları sunan Rixos Premium Tekirova “Türkiye’nin En İyi Family Resort Oteli” ödülüne değer görüldü.

Antalya’nın cennet köşesi Belek’te; üst düzey konforu, lüks otel anlayışının zirvesini sunan Rixos Premium Belek, “Türkiye’nin En İyi Resort Oteli” ödülünü aldı.

Konaklama sektöründe dünya çapında bir marka olan grubun Hırvatistan’da Adriyatik Denizi kıyısında yer alan oteli Rixos Libertas Dubrovnik Hotel’i “Hırvatistan’ın En Önde Gelen Sahil Oteli” ödülüne layık görüldü.

Eşsiz konumu ve kaliteden hiç bir zaman ödün vermeyen hizmetleri ile Dubai’nin en merkezi ve en prestijli bölgesinde bulunan Rixos The Palm Dubai Hotel’i ““Ortadoğu’nun Lider Lifestyle Resort Oteli” ödülünü aldı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en iyi korunmuş sahillerinde Rixos kalitesi ve konforunu sunan Rixos Bab Al Bahr, Ras Al Khaimah, UAE Hotel’i de “Ortadoğu’nun Herşey Dahil Lider Resort Oteli” ödülünün sahibi oldu.

Gecede, Rixos Hotels adına ödülleri Rixos Otelleri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım aldı. Yıldırım, her yaştan misafirine eşsiz, özgün hizmetler ve benzersiz deneyimler yaşatarak unutulmaz tatiller geçirmelerini sağlamak misyonuyla yola çıkan Rixos Hotels Grubu’nun, Dünya ve Türkiye genelinde toplam 30 oteli, suit oda ve villalarıyla aynı konfor ve hizmet anlayışıyla çalıştığını belirtti. Tüm dünyada seyahat edenlere kalitenin kanıtı olarak sunulan World Travel Awards’de 6 ödül birden almanın gururunu taşıdıklarını belirten Yıldırım “Bu ödülleri almaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum, tüm ekibim adına herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler: » »
Share
2958 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?