logo

uberTaxi Hizmeti İstanbullular İle Buluşuyor

mh_uber_lokman_kuris

Uber Türkiye Sözcüsü Lokman Kuris

Yolcu ve sürücüleri bir düğme aracılığıyla gerçek zamanlı olarak buluşturan yenilikçi Uber platformu, uberTAXI hizmetini 21 Aralık 2014 tarihinden itibariyle İstanbulluların hizmetine sunuyor. Kanyon’a alışverişe gitmek, Bebek’te arkadaşlarıyla kahve içmek ya da şehir turu atmak isteyenler artık sadece bir tuşa basarak şehir genelinde kolay ve güvenilir yolculuk imkanı sunan uberTAXI çağırabilecek.

Bekleme süresi azalıyor, verimlilik artıyor

uberTAXI, platformunda kayıtlı taksi sürücüleri ile yolcuları buluşturan Uber akıllı bir telefon uygulaması. İstanbul’un kayıtlı taksi sürücüleri uberTAXI uygulaması ile Uber platformuna katılabiliyor, böylece bekleme sürelerini azaltabiliyor ve daha fazla yolcu alarak verimliliklerini artırabiliyorlar.

uberTAXI uygulamasını pilot bölge olarak 10 binin üzerinde kayıtlı taksi şoförünün bulunduğu İstanbul’da başlattıklarını belirten Uber Türkiye Sözcüsü Lokman Kuris, sistemin İstanbul’da zaten mevcut olan ulaşım sistemi ve seçeneklerini tamamlayacak şekilde inşa edilmesinin öneminin farkında olduklarını belirtti. İstanbul’da uberTAXI platformunu başlatmaktan büyük heyecan duyduklarını belirten Kuris “uberTAXI ile İstanbul’da hem yolcular hem de sürücüler için daha fazla seçenekler sunan Uber teknoloji platformu artık taksi sürücülerine de açılıyor. Nakit ödemenin olmadığı uberTAXI, sürücüleri Türkiye’deki hareketliliğin başkentinde, kendi verimliliklerini artırmak ve kaliteli Uber deneyimi sağlamak için güçlendiriyor” dedi.

Yolcular için “uber” güvenli taksi!

Ulaşım kolaylığından yararlanmak isteyen yolcular, tüm akıllı telefonlar (iOS, Android ve Blackberry) için mevcut olan Uber uygulamasını indirip, hesap oluşturarak anında seyahate başlayabiliyorlar. Taksiyi çağıran yolcu, uberTAXI ile gerçek zamanlı olarak aracın gelmesini izleyebiliyor ve yolcuya görülmemiş bir güvenlik sağlıyor. Yola çıkan taksiye ve sürücüsüne ait ad-soyadı, fotoğraf ve plaka bilgileri uygulama tarafından yolcu ile paylaştırılıyor. Ayrıca yolcular, güzergahtaki ilerleyişlerini gösteren ve arkadaşları, yakınları ile paylaşabildikleri GPS özellikli haritaya da erişebiliyor.

Uber, İstanbul’da, lüks araçlarla hizmet veren kayıtlı sürücülerin kullandığı UberBLACK ve Mercedes Veto’ların kullanıldığı nispeten daha ekonomik ve düşük maliyetli bir seçenek sunan UberXL hizmetlerini de sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.uber.com

Etiketler: » »
Share
4865 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?