logo

8. IDC Türkiye CIO Zirvesi Antalya’da Gerçekleşecek

www.maxihaber.net ‘in Resmi Medya Sponsoru olduğu Türkiye’nin yaklaşık 200 en etkili BT şirketi International Data Corporation (IDC) tarafından sekizincisi düzenlenecek olan Türkiye CIO Zirvesi için 23 Nisan 2017 tarihinde Antalya’da bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta bir araya gelecek. “Dijital Çağ için Dinamik Değişimi Başlatmak” temasına odaklanacak olan bu üç günlük etkinlik Türkiye çapında dijital dönüşümün yayılmasını şekillendiren en son teknolojileri, stratejileri ve öncelikleri keşfedecek.

IDC Türkiye CIO Zirvesi, 2010 yılındaki ilk etkinlikten bu yana her zaman ülkedeki BT düşünce liderliğinde kilit rol oynamayı başardı. Merkezinde çalıştayların ve odak gruplarının olduğu yoğun bir gündeme sahip olan bu seneki etkinlik Türkiye’nin önde gelen BT karar vericileri ile sektörün en saygı duyulan isimlerinden bazılarını kapsayan küresel uzmanlar arasında daha önce eşi benzeri görülmemiş networking fırsatlarını beraberinde getiriyor.

IDC Türkiye ülke direktörü Nevin Çizmecioğulları “Türkiye’deki kuruluşlar tarafından üstlenilen dijital dönüşümün hızı düşünüldüğünde ülkedeki CIO’lar sürekli olarak BT altyapılarını gözden geçirmek, doğru dijital becerilere sahip yetenekleri bulup onları işe almak ve genel iş öncelikleriyle aynı doğrultuda etkin şekilde çalışabilecek BT becerilerinin yaratılmasını hızlandırmak gibi zorluklarla karşılaşıyorlar. Bu nedenle, CIO’ların mevcut iş güçlerini en iyi şekilde paylaştırmaları ve yetiştirebilmeleri ve kurum kültürlerinde bu değişimin temellerini atabilmeleri için genel önceliklerini gözden geçirmeleri büyük önem taşıyor” dedi.

Bu düşünceler doğrultusunda “Türkiye CIO Zirvesi 2017” finans, üretim, perakende, holding şirketleri, sağlık, enerji, eğitim ve hizmetler dahil olmak üzere çok çeşitli dikeyler üzerinde özel iç görüleri ön plana çıkarırken yapılacak bir dizi yuvarlak masa odak grubu çalışmaları dijital dönüşüm, bulut ve veri merkezi altyapısı, çok kanallı deneyimler ve nesnelerin interneti gibi dinamik temaların ele alınmasını sağlayacak.

Bütün bunlar, aşağıdaki konuların ele alınacağı ve beyin fırtınası yaratacak sunumlar ve interaktif panel tartışmaları ile desteklenecek:

CIO’nun Değişen Rolü

Nihai Kullanıcı Deneyimi Yönetimi

Dijital Dönüşümde Verinin Rolü

Dijital Üretim 4.0

Dijital Kurumun Güvenceye Alınması

– Dijital Çalışma Alanında BT İnovasyonu

– Kurum Verileri: Rekabetin Yeni Yakıtı

IDC EMEA Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda CEMA Yönetici Direktörü Steven Frantzen, bu etkinliğin açılış konuşmasını yaparken, IDC Grup Başkan Yardımcısı ve META Bölgesel Yönetici Direktörü Jyoti Lalchandani ise küresel bağlam içerisine mükemmel şekilde dengelediği yerel bakış açılarını sunacağı konuşmasında önümüzdeki yılın CIO tahminlerini dinleyicilerle paylaşacak.

Dünyanın BT sağlayıcılarından bazılarında görev yapan uzmanlar da kendi bakış açılarını katılımcılarla paylaşırken IDC’nin özel davetiyle bölgenin bazı en önde gelen nihai kullanıcı kuruluşları kendi dijital dönüşüm yolculuklarını anlatacak ve tam anlamıyla CIO’ların ilgisini çekecek bir CIO Zirvesinin gerçekleştirilmesine katkı sağlayacak.

Türkiye CIO Zirvesi 2017’nin en son teknolojik gelişmelerin hepsini ele alması için IDC 35’e yakın küresel, bölgesel ve ulusal hizmet sağlayıcı ile ortaklık yaptı.

IDC’nin Türkiye CIO Zirvesi 2017 etkinliği hakkında daha fazla bilgi almak ve esnek ortaklık fırsatları hakkında daha fazlasını öğrenmek için ohamitoglu@idc.com adresinden Onur Hamitoğlu ile iletişime geçiniz. Ayrıca, etkinlik hakkında #IDCTURKEYCIO hashtag’ini kullanarak tweet atabilir ya da etkinliğe özel hazırlanan web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: » » » »
Share
2443 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?