logo

Alışveriş Uygulaması Hopi Müşterilerine Kampanya ve Teklifler Sunacak

mh_hopi_cem_boyner

Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner

Boyner Grup, perakende sektöründe ve alışveriş dünyasında yeni bir dönemi başlatacak icadı Hopi’yi müşteriye sunmaya hazır. Akıllı telefonlar üzerinde çalışan bir alışveriş uygulamasının ötesinde, Türkiye’nin önde gelen markalarını bir araya getirecek, herkese kazandıracak ve piyasayı canlandıracak bir platform olan Hopi, 15 Nisan 2015 tarihinde Esma Sultan Yalısı’nda üye markaların üst düzey yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Hopi “akıllı alışverişle” müşterinin alım gücünü artıracak

Hopi kullanıcılara tercih, alışkanlık ve beklentilerine uygun ürün ve kampanya önerilerinde bulunarak kişisel ihtiyaçları, yaşam tarzları ve tercihlerine özel alışveriş seçenekleri sunuyor. Hopi akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklenebiliyor, hem IOS hem de Android işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor.

Hopi içindeki “Paracık” adlı ödül-puan sisteminin, alışverişe herkesin kazanacağı yeni bir dinamizm getirmesiyle perakende sektörünü dönüştürmesi bekleniyor. Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları “Paracık” ödüllerini üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5 hatta 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabilecek. Örneğin %10 paracık teklif eden bir kampanyadan kazanılan 10 TL değerindeki 10 Paracık farklı bir markanın 5 Kat kampanyasında 50 TL değerinde kullanılabilecek. Böylece müşteriler daha fazla bilgi, seçenek ve fırsata akıllı telefonlarından her an her yerde ulaşarak borçlanmadan alım gücünü artırma imkanına kavuşacak.

Hopi ilk aşamada Türkiye’nin farklı sektörlerden 30’u aşkın lider markasını bir araya getiriyor. Bu markalar platformu her geçen gün büyüyecek. Hopi, alışveriş dünyasına getireceği yeniliklerle tüketiciye ve markalara çeşitli avantajlar sağlarken ekonominin büyümesine de katkıda bulunacak. Hopi’nin “Paracık” ile müşterileri için yaratacağı ek alım gücü ve kişiselleştirilmiş kampanyalar, farklı tercih ve beklentilere uygun ürünleri doğru yer ve zamanda sunacak markalara üretim ve pazarlamada verimlilik sağlayacak. Yeni icat Hopi’de buluşan müşterilerin ve markaların sayısı arttıkça perakende sektörü ve ekonomiye sağlanan katma değerin de büyümesi bekleniyor.

Cem Boyner: Hopi, teknoloji ve inovasyonla hem müşteriye hem ekonomiye fayda sağlayacak

Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Hopi’nin sadece Türkiye’de değil dünyada benzeri olmayan yeni bir icat olduğunun altını çizerek Hopi’yle müşterinin güçleneceğini söyledi. Boyner “Hopi’yi perakende sektörünü kökten dönüştürecek, piyasayı canlandıracak yeni bir icat, yeni bir iş ve alışveriş modeli olarak görüyoruz. 2000’lerin başında Advantage Kart taksitli alışveriş modeliyle Türkiye’de perakende sektörünü dönüştürmüştü. Advantage Kart modeli müşterilerin hayallerine ulaşmasını sağladı ve hayatı zenginleştirdi. Hopi’nin özellikle ödül sistemi ‘Paracık’la daha da büyük bir değişim yaratacağını öngörüyoruz. Hopi müşterilere daha fazla bilgi, daha fazla seçenek ve Paracık sunarak onları güçlendiriyor. Boyner Grup mağazalarından alışveriş yapan 16 Milyon müşterimizin yaklaşık 10 milyonunda akıllı telefon var. 3 yıl gibi kısa bir zamanda akıllı telefon kullanımının daha da artmasıyla 15 milyona yakın müşterimizi Hopi’li yapmak istiyoruz” dedi.

Şirketler için yeni bir büyüme ve verimlilik alanı

Cem Boyner “Müşterilerin beğenilerine, yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlarına uygun özel teklif ve kampanyalarla müşteriye kazanç, Hopi üyesi markalara da yeni bir büyüme ve verimlilik alanı yaratıyoruz. Türkiye’nin lider markalarının Hopi’de biraraya gelmesinden ve ortaya çıkan işbirliği platformundan büyük mutluluk duyuyoruz. Sağlıklı büyümenin yolu teknoloji ve inovasyondan geçiyor. Hopi ilk günden başlayarak artan bir hızda müşterileri ve Türkiye için fayda ve fark yaratacak” dedi. Boyner, Hopi’yi hazırlayan ve hayata geçiren Hopi ekibine, Boyner Grup Strateji ve İş Geliştirme Bölümü’ne, Boyner Grup Perakende şirketlerine ve tüm üye şirketlere teşekkür etti.

mh_hopi_toplu

Yazılımı, teknolojisi ve iş modeliyle bir ilk

Hopi Genel Müdürü Onur Erbay ise Hopi’nin hem yazılımı hem tasarımı hem de iş modeliyle dünyada bir ilk olduğunu ve teknolojiyi de kullanarak müşteriyi heyecanlandıracak birçok yenilik sunacaklarını belirtti. Erbay “Hopi’nin arka planında çalışan önemli bir ‘CRM ve big data’ yazılımı var. Hopi, teknolojisiyle ‘big data’dan yararlanarak kampanyaları kişiselleştirerek müşteriler ve markalar için değer yaratıyor. Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini markaların binlerce teklifiyle en uygun şekilde eşleştiren bu yazılım herkese kazandırıyor. Böylece Hopi müşterileri kendi tercih ve alışkanlıklarına uygun en cazip kampanya ve teklifleri artık ceplerinden takip edip faydalanabilecekler. Markalar ise müşteriye uygun ürün ve teklifleri ulaştırarak verimliliklerini artıracaklar. Yıl sonuna kadar mobil ödeme, fotoğraf ile ürün arayabilme, ‘Benim Olsa’ listesi oluşturma ve sevdikleriyle paylaşabilme gibi pek çok yeniliği Hopi’ye adım adım entegre edeceğiz. Hopi yeni teknolojilerle ve farklı sürprizlerle kendini sürekli yenileyecek. Uygulamayı hem indirmek hem de kullanmak ücretsiz. İlk 1 yıl sonunda 5 milyona yakın Hopi kullanıcısı olacağını tahmin ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük markalar koalisyonu ve işbirliği platformu

Hopi’yi indiren müşteriler, farklı sektörlerde Türkiye’nin lider markalarının sunacağı özel fırsatlardan yararlanabilecek. Üye markaların sayısının sürekli artacağı Hopi’de müşteriler ilk aşamada Altınbaş, Altınyıldız Classics, Avis, Banana Republic, Beymen, Beymen Club, Beymen Business, Bimeks, Boyner-YKM, BP, Budget, Divarese, Digiturk, Dry Center, Fabrika, Finspor, GAP, İDO, Joker, Kahve Dünyası, Marks&Spencer, Morhipo, MNG Kargo, Network, Opmar Optik, Migros, Port Vale, Que, Silk&Cashmere, Turkcell, Yargıcı gibi önemli markaların özel kampanya ve avantajları ile buluşacak.

FOTO GALERİ (Tıklayın)

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
3727 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?