logo

Araçların Tüm Bilgileri Sigortam360 İle Dijital Dünyada

mh_sigortam360_gorsel

Sigorta poliçeleriyle ilgili tüm bilgileri, geliştirdiği uygulamalar ile güncel olarak takip eden Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM), sigortalıların, sigorta şirketlerinin ve kamunun haklarını koruyor. 2’nci el araçların ‘hasar, araç detay, değişen parça ve KM’ sorgulamalarının dışında poliçe, tutanak, mağdur ve vefat eden hayat poliçe gibi sorgulamalara cevap veren SBM sistemi www.sigortam360.com ile dijital dünyaya taşındı.

Sigorta Bilgi Merkezi’nin tüm bu hizmetleri bundan böyle güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde Sigortam360.com’da kullanıcıları ile buluşuyor. Kullanıcılar web veya mobil site üzerinden ulaşabilecekleri hizmetlere aynı zamanda Mart ayı içerisinde lanse edilecek IOS ve Android uygulamalardan da ulaşabilecek.

Sistem iki basit aşamadan oluşuyor

Sadece iki adımdan oluşan üyelik kaydından sonra Sigortam360.com kullanıcıları, 4 TL’ye satın almayı düşündüğü veya mevcutta kullandığı araçla ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyor. “Hasar Sorgu” ile kaza tarihi, kaza nedeni, ağır hasar olup olmadığı, varsa eksper raporu bilgileri ve hasar tutarı bilgilerine ulaşıyor. “Araç Detay Sorgu”laması ile araç marka ve modeli, trafiğe çıkış tarihi, toplam kasko yaptırılan süre, toplam kasko yaptırılmayan süre, geçerli kaskosunun olup olmadığı, plaka değişimi olup olmadığı, plaka il değişimi ve listesi, son sahiplik türü, son sahiplik süresi bilgilerine ulaşabiliyor. “Değişen Parça Sorgu”lamasıyla kaza tarihi, toplam değişen parça tutarı, toplam işçilik tutarı, değişen parça bilgisi, değişen parçanın orijinal olup olmadığı, değişen parça adedi bilgilerine sahip oluyor. Ayrıca “Ücretsiz KM Sorgu”lamasıyla TÜVTÜRK muayene tarihi, kilometre bilgileri öğrenebiliyor.

Sigortam360.com’da ücretli servislerin yanı sıra halihazırda sbm.org.tr üzerinden sunulan trafik poliçesi, kaza tespit tutanağı, hayat poliçesi ve sağlık seyahat poliçesi gibi sorgulamaların da tümü ücretsiz olarak sunulmaya devam edecek.

Etiketler: » »
Share
7216 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?