logo

Avantajlı Dijital Kurumsal Hediye Platformu: MultiFlex

Multinet Up, çalışanlarına kurumsal hediye tercihlerinde seçme özgürlüğü sunarak çalışan bağlılığını artırmak isteyen işverenler için yeni dijital kurumsal hediye platformu MultiFlex’i duyurdu. MultiFlex’i tercih eden işverenler tek bir uygulamada çalışanlarının farklılaşan beklentilerini esnek bir şekilde karşılarken operasyonel kolaylık ve zamandan tasarruf sağlıyor. Çalışan başına yüzde 45’e varan vergi avantajı ile gider yönetiminin daha etkin ve verimli olmasına katkıda bulunan MultiFlex, vergi ve SGK primi muafiyetleriyle işverenlerin tasarruflu maliyetlerle çalışanlarını mutlu etmesini amaçlıyor.

MultiFlex dijital kurumsal hediye platformunda çalışanlar, işverenleri tarafından Ramazan Bayramı, yılbaşı gibi dönemsel yardımlarda, evlilik, doğum gibi özel günlerde, kıdem, performans gibi yan hak uygulamaları kapsamında kendileri için belirlenen bakiyeyi uygulamadaki seçili marka ve kategoriler arasından istedikleri hediyeye dönüştürme esnekliğine sahip oluyor. Çalışanlar kendilerine kısa mesaj yoluyla ulaştırılan linke tıklayarak MultiFlex uygulamasını indirip kendilerine özel tanımlı bakiyeyi aktive edebiliyor. Akaryakıttan elektronik ve giyime, anne-bebek ürünlerinden market alışverişine kadar onlarca kategoride istediği markayı seçtikten sonra ister fiziki kartla ister dijital kodla fiziki mağazalarda veya e-ticaret sitelerinde alışveriş yapma ayrıcalığı buluyor.

“Yan hak maliyetlerinin etkin ve verimli yönetilmesini sağlıyoruz”

Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever “Pandemiden sonra değişen çalışma düzenleri, çalışanların hem ihtiyaçlarının farklılaşmasına hem de beklentilerinin çeşitlenmesine neden oldu. Çalışanlarının farklılaşan beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen işverenler ise farklı yaş gruplarından, farklı alışkanlıklara ve beklentilere sahip çalışanları için kapsamlı bir uygulama arayışı içindeler. Multinet Up olarak bu ihtiyacı karşılamak üzere çalışanların yan haklarını esnek bir şekilde yönetebilecekleri dijital bir kurumsal hediye platformu olan MultiFlex’i geliştirdik. Hem çalışan bağlılığını koruyan hem de çalışanlarının motivasyonunu artıran kurumsal hediye uygulamalarını tek bir platformda buluşturduğumuz MultiFlex ile yan hak maliyetlerinin etkin ve verimli yönetilmesini sağlıyoruz. Çalışanlar ise yan haklarını ihtiyaçlarına uygun şekilde kişiselleştirebiliyor, kurumsal hediye ve sosyal yardımlarını diledikleri gibi seçme özgürlüğü kazanıyor. MultiFlex’i tercih eden işverenler, çalışanlarına sundukları yan hak uygulamalarının daha iyi anlaşılmasına ve sundukları uygulamaların tüm çalışanlarını kapsayacak şekilde daha verimli olmasını sağlıyor. Kısacası, hem kurumsal hediye ve sosyal yardımlarda çalışanlara esneklik hem de işverenlere birden fazla avantaj ve kolaylık sağlayarak MultiFlex ile esnek yan hak uygulamalarında yeni nesil bir deneyim sunuyoruz” dedi.

Etiketler: » »
Share
254 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?