logo

AvivaSA 10. Yılını Dijital İletişim Projesi İle Kutluyor

AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca

AvivaSA, 10.yılını geride bırakırken; yeni marka konumlandırması “yarın şimdiden güzel” ile ilişkilendirerek hazırladığı video çalışmalarıyla bir dijital iletişim projesi başlattı. Proje, son 10 yılda Türkiye’de ve dünyada yaşanan, “dijitalleşme”, “müzik”, “sinema” ve “spor” alanlarındaki, birlikte tanıklık ettiğimiz güzel olaylara ve başarılara bir bakış atıyor. Bu proje ile AvivaSA, izleyenlerin geçmişte yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlayarak mutlu olmasını, geleceğe de mutlu ve umutlu bakabilmelerini hedefliyor.

İlk bölüm dijitalleşmenin 10 yılı

Yazar ve belgesel yapımcısı Bedia Ceylan Güzelce’nin sunumu ve kendi alanında değerli isimlerin röportajlarıyla zenginleşen video içerik projesinin ilkinde dünyada ve Türkiye’de bilişim ve teknoloji alanındaki gelişmelerin aktarıldığı “dijitalleşme” konusu ele alındı. İlk bölüm, İz TV’de 4 Ağustos’ta yayına girdi.

Her bölümde sürpriz isimler konuk olacak

Her bölümü 5’er dakikadan oluşacak proje, “Dijitalleşmenin” ardından sırasıyla “Müzik”; “Sinema”; “Spor” içerikleriyle devam edecek ve AvivaSA’nın 10 yılı ile noktalanacak. Her bölüm, kendi alanında tanınan sürpriz konukların söyleşileriyle renklenecek. İlk 4 bölüm İz TV’de yayına girecek olup, her ay 6 kez yayınlanacak ve AvivaSA’nın sosyal medya hesaplarından da paylaşılacak.

Yeni marka konumlandırması

AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca, tüm kurumlar için, 5., 10., 25. ve 50. yılların, özellikle motivasyon açısından çok önemli olduğunu belirterek “Dijitalleşme, müzik, sinema ve spor, tüm insanlık için en önemli ilgi alanları. Biz de 10.yılımızı, ülkemizde ve dünyada gerçekleşen bu alanlardaki başarıları hatırlayarak kutlamak istedik. İzleyenlerin, geçtiğimiz 10 yılda kendilerini iyi hissettiren olayları hatırlayarak, bugün iyi hissedeceklerine, yarına umutla bakacaklarına inanıyorum” dedi.

Kapanış bölümü “AvivaSA’nın 10 yılı” olacak

Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında yayımlanacak ilk 4 bölümün ardından, AvivaSA yöneticilerinin, firmanın 10 yılda yaşadığı önemli kilometre taşlarını anlatarak katkı sunacağı, “AvivaSA’nın 10 Yılı” bölümü ise, 30 Ekim’de sadece sosyal medya hesaplarından yayımlanacak.

www.avivasa.com.tr

Etiketler: » » »
Share
3692 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?