logo

Çırağan Palace Kempinski’de Bayram Paketi

mh_ciragan_palace_kempinski

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Ramazan Bayramı’nı Boğaz kıyısında doyasıya geçirmek isteyenlere özel cazip bir Bayram Paketi sunuyor.

16 – 26 Temmuz 2015 tarihleri arası İstanbul’un en güzel manzaralı oda veya süitlerinde iki gece konaklamalı bayram paketi, yaz tatilini İstanbul’da Boğaz’a karşı dinlenerek stres atmak isteyenler için çok cazip. Sabahları özlenen kahvaltı keyfi Dünya ve Türk mutfaklarının en leziz ve taze ürünlerini sunan Laledan Restaurant’ın 250’den fazla baş döndürücü enfes ürünüyle başlayacak. Misafirler bu yıl sıcak havalarda Ramazan Bayramı’nın keyfini otelin “sonsuzluk havuzu”nda kulaç atarak çıkarmaya devam ederken kalış süresi boyunca bir kez dahil olmak üzere şehrin pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge’un 15:00-17:00 arası servis edilen Akşamüstü Çayı da sohbetleri tatlandıracak. Lüks sedan araçlar ile çift yön havaalanı transferi ise baştan sona zahmetsiz ve keyifli bir Bayram tatilinin diğer yıldızı.

İstanbul Boğaz’ı kıyısında Osmanlı İmparatorluğu döneminden miras tek Saray ve Oteli Çırağan’ın Ramazan Bayramı paketi KDV hariç 1.312 Euro’dan başlayan fiyatlarla. Rezervasyonlar doluluğa bağlı olup başka paketler ile birleştirilemez.

Rezervasyon için tıklayın: http://bit.ly/1IrN2AK

Etiketler: » »
Share
3346 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?