logo

Dassault Systèmes, CST’yi 220 Milyon Euro’ya Satın Alıyor

mh_dassault_systems_bernard_charles

CST’nin İdari Direktörlerinden biri olan Dr. Bernhard Wagner

Dassault Systèmes, CST – Computer Simulation Technology AG’yi yaklaşık 220 milyon euro’ya satın almak için kesin anlaşma sağlandığını duyurdu.

Merkezi Almanya’nın Frankfurt şehrinin yakınlarında olan CST’nin satın alınmasıyla birlikte Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE platformundaki gerçekçi multifizik simülasyon için endüstriyel çözümünü tam spektrumlu EM simülasyonu ile tamamlayacak. CST’nin CST STUDIO SUITE yazılımı, yüksek teknoloji, ulaşım ve mobilite, uzay-havacılık ve savunma ve enerji sektörlerinden 2000’den fazla lider şirkette tasarımcılar ve mühendisler tarafından elektronik sistem tasarımı süreçlerinin her aşamasında her tür EM etkisini değerlendirmek için kullanılıyor. Müşterileri arasında Airbus Defence and Space, Bosch Group, Frauscher Sensor Technology ve Sirona bulunmaktadır. CST’nin 2015 kazancı yaklaşık 47 milyon euro’dur.

Dassault Systèmes Başkan Yardımcısı ve CEO’su Bernard Charlès “Elektromanyetizma, akıllı ve bağlantılı ürünler ve IoT cihazlarının tasarımından, performansının, güvenilirliğinin ve çevresindeki ortamla etkileşimlerinin güvenliğinin sağlanmasına kadar tüm gelişim süreci için multifizikli bir simülasyon stratejisinin kritik bir parçasıdır. CST’nin satın alınması, ürün, doğa ve yaşam arasında daha büyük bir harmoni sağlayacak yenilikçiliği keşfetmek, hızlandırmak ve tecrübe etmek için 3DEXPERIENCE evrenler oluşturmaya yönelik süre giden büyük misyonumuzun sadece bir parçasıdır” dedi.

CST’nin İdari Direktörlerinden biri olan Dr. Bernhard Wagner “Müşterilerimizin günümüzde karşılaştıkları korkutucu tasarım engellerinin en başından beri farkındayız. Multifizik, en sağlam ürünler ve sistemleri geliştirmek amacıyla tasarım süreçlerinde giderek artan oranda ele alınmaktadır. 3DEXPERIENCE platformu, gerçekçi simülasyon için sektör standartları belirleme ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için teknolojileri birleştirme vizyonumuzu başarmamızı sağlayacak ideal temeldir” dedi.

CST’nin müşterileri için süreklilik sağlayan Dassault Systèmes, giderek büyüyen 600 milyon $ değerindeki EM simülasyon pazarına odaklanmak amacıyla CST’nin çözümlerini, yapısal mekanikleri, çoklu gövde sistemlerini, ısı aktarımını ve sıvıları simüle etmek için mevcut endüstriyel çözüm deneyimleri portföyüne entegre edecek. Bu, otonom arabalar, bağlantılı evler, tıbbi ekipman, giyilebilir elektronikler ve diğer akıllı nesnelerin çok ölçekli simülasyonu ve multifizikte yeni bir sektör standardı belirleyecek. Müşteriler, elektronik, anten, elektrikli cihazlar ve elektromekanik ürün işlevlerini tüm frekans ve uzunluk ölçeklerinde simüle eden yüksek duyarlıklı elektromanyetik davranış modellerini hızlı bir şekilde oluşturma ve analiz etmenin yanı sıra karmaşık elektronik sistem tasarımı için gerekli tasarım sentezleri ve simülasyon araçlarına erişim sağlayabilecekler.

CST’nin bedeli nakit olarak ödenecek. Sürecin tamamlanması için Almanya ve Avusturya tekel engelleme onayları da dahil olmak üzere çeşitli koşulların sağlanması gerekecek. İşlem, Dassault Systèmes’in kazançlarına derhal eklenecektir. Anlaşmanın 2016’nın 4. Çeyreğinde tamamlanması beklenmektedir.

Etiketler: » » »
Share
2289 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?