logo

Dassault Systèmes’den İki Türk İş Ortağına Ödül

mh_dassault_odul_gorsel

Dassault Systèmes, 2015 yılındaki başarılarını kutladığı ve başarılarından dolayı iş ortaklarına ödüller verdiği Yıllık Çözüm Ortakları Toplantısı’nı Barselona’da düzenledi. Bu toplantıda Dassault Systèmes’in Türkiye’den iki iş ortağı MY YAZILIM ve CADEM, 2015 yılında ulaşım ve tüketici ürünleri gibi iki büyük sektörde gerçekleştirdikleri performans dolayısıyla ödüllendirildi.

Türkiye pazarında Dassault Systèmes için önemli bir ortak konumunda olan CADEM, ulaşım ve otomotiv sektöründeki uzmanlığı ve bilgi birikimi sayesinde mühendislik ve ürün geliştirme ihtiyaçlarını karşılamak için en uygun çözümleri sağlıyor. 2015 yılı boyunca CADEM, yaklaşık 40 yeni Türk müşterisi ile projelere imza attı. Bu projelerde müşterilerine Dassault Systèmes çözümleriyle yardımcı oldu ve yenilikçiliğe yön verdi. MY YAZILIM ise yaklaşık 13 yıldır tasarımdan teslimata kadar moda sektörüne PLM çözümleri sağlıyor. Dassault Systèmes için çok önemli bir iş ortağı olan, tüketici ürünleri ve perakende sektöründe çalışan MY YAZILIM, yakın zamanda Boyner Grup ile çok kategorili moda koleksiyonlarının geliştirilmesiyle ilgili olarak imzaladığı bir anlaşmayla iş ortaklığının yürütülmesinde önemli bir rol oynadı.

İster ulaşım ister moda sektöründe olsun Dassault Systèmes çözümleri, müşterilerinin becerileriyle birlikte, somut bir kurumsal değer katarken yeni iş fırsatlarına olanak tanıyor. Bu; şirketin iş ortaklarıyla yakın ilişkisi ve Dassault Systèmes’in olanak tanıdığı gerçek yenilikçiliği kavrayıp sunan yetkin iş ortakları sayesinde hayata geçirilen bir başarı.

 

Etiketler: » »
Share
2437 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?