logo

Fortinet ve NTT Com Security Arasında İşbirliği

jenerik_el_sıkisma_3

Fortinet, dünya standartlarında güvenlik çözümleri ve ekspertiz hizmetlerini güçlendirmek amacıyla bilgi güvenliği ve risk yönetimi şirketi NTT Com Security ile iş ortaklığına imza attığını duyurdu.

İşbirliği sözleşmesi dahilinde Fortinet’in geniş ürün yelpazesi NTT Com Security’nin WideAngle çözümleriyle birleştirilecek ve ölçek veya sektör farketmeksizin her iki şirketin dünya çapındaki müşterilerine altyapı, kurulum, teknik destek ve danışmanlık hizmetleri kapsamında sunulacak. Bu hizmetler arasında bulut güvenliği, güvenlik duvarı ve ağ risk yönetimi, Güvenlik Bilgisi ve Olay Yönetimi (SIEM) sistem entegrasyonu, yazılım tanımlı ağ (SDN) ve sanallaştırma yer alacak. Fortinet’in güvenlik platformu ise, NTT Communications’ Bulut Gözetimli Güvenlik Hizmetleri’nin bir parçası olacak. NTT Com Security, aynı zamanda olay yönetimi, operasyonel risk azaltma, karmaşık mimari tasarımı ve uygulamaları konularında Fortinet’in deneyimli teknik danışmanlarından faydalanma imkanı bulacak.

NTT Com Security CEO’su Simon Church “Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde dünya çapındaki liderliğini koruyan firmalar olarak, Fortinet ile aynı hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve işletmelerin sayıları her geçen gün artan gelişmiş tehditlerle başa çıkmasını sağlayacak, dünya standartlarında güvenlik çözümleri ve uzman desteği sunuyoruz. Bu işbirliği sayesinde, NTT Com Security’nin kanıtlanmış güvenlik uzmanlığı ve küresel müşteri tabanını, Fortinet’in sektör lideri ürünleriyle birleştirip güçlü bir kombinasyon oluşturacağız” dedi.

Fortinet CEO’su Ken Xie “İşletmelerin bulut tabanlı sistemlere ve sanallaştırma çözümlerine yöneldiği içinde bulunduğumuz bu mobil ve bulut çağında, biz de Fortinet olarak BT altyapılarını sadeleştirme ve güvenli hale getirme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. NTT Com Security ile hayata geçirdiğimiz bu işbirliği sayesinde, işletmelerin yeni nesil ağ ve veri mezkeri sistemlerini koruyan katma değerli güvenlik hizmetlerimizi ve çözümlerimizi geliştirmemizi ve dünya çapında daha fazla işletmeye ulaşmamızı sağlayacak” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
1972 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?