logo

24 Eylül 2018

Gizem Birimi Filmi İnternet Üzerinden Ücretsiz Yayınlanacak

Yapımcılığını Aver Prodüksiyon’un yaptığı Gizem Birimi filmi, Eylül ayında yapılacak ilk gösteriminin ardından internet üzerinden ücretsiz olarak yayınlanacak.

Gizim Birimi Paranormal Olayları Sorgulayan Bir Film

Başrollerinde Uğur Kurt ve Avni Alp Mumcu yer alan filmin yönetmeni ise Erkut Altındağ. Gizem Birimi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de garip, anormal, bir o kadar da paranormal olayların sayısının artması devleti harekete geçirir. Bu açıklanamayan olayların çözümü için İçişleri Bakanlığı’na bağlı özel bir ekip kurulmasına karar verilir, ancak ödenek sıkıntısı yüzünden ekip sadece iki kişiden oluşturulur.

Bunlardan biri gözüpek ve çok tecrübeli bir dedektif olan Rüstem (Uğur Kurt), diğeri de ilgili departmana yanlışlık eseri KPSS sınavı tercihi ile atanan yeni yetme dedektif Tarık’dır (Avni Alp Mumcu). Bu iki dedektif yaptıkları araştırmalar sırasında hem dünyayı kurtarmaya çalışacak, hem de bilinmeyene karşı bir mücadele vereceklerdir.

Gizem Birimi filminin çekimlerinin 2006 ve 2007 yıllarında gerçekleştirilmiş ancak post prodüksiyon süreci 2018 yılı içerisinde tamamlanmış olması.

Gizem Birimi, Aver Prodüksiyon’un ikinci uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca yönetmen Erkut Altındağ’ın “Eksi Sıfır” ve “Hedef” gibi başta olmak üzere toplam yedi kısa filmi bulunuyor. Gizem Birimi’nin müziklerine Amerikalı müzisyen Gage Hurley imza atıyor. Ayrıca Gage Hurley’in Asitane grubu ile birlikte bestelediği dizi müziği de dikkat çekiyor.

Filmin animasyonlarına ise İsveçli müzisyen Ia Erlandsson’un müzikleri renk katıyor. Filmin tüm müzikleri ve resmi soundtrack albümü iTunes, Deezer, Spotify ve Amazon Music gibi müzik sitelerinde satışa çıkarıldı.

84 dakikalık bir komedi-bilimkurgu filmi olan Gizem Birimi, pilot bölümlerinden oluşan bu uzun metrajlı film sonrasında 10 bölümden oluşan ilk sezonu ile seyirci karşısına çıkacak. Yeni sezonun çekimlerinin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Filmin Giriş Animasyonu:

https://www.youtube.com/watch?v=WNXRu5FYBFo

Filmin Açılış Introsu:

https://www.youtube.com/watch?v=msp2e8OjXHU&t=21s

Künye Yapımcı: Aver Production

Oyuncular: Uğur Kurt, Avni Alp Mumcu

Yöneten: Erkut Altındağ

Filmin Süresi: 84 dakika

Türü: Bilimkurgu / Komedi

Imdb Linki: https://www.imdb.com/title/tt2192100/reference

Web Adresi: www.averproduction.com & www.gizembirimi.com

Yaş Sınırı: 7+

Konu: Türkiye’de artan UFO gözlemleri ve paranormal vak’a ihbarları nedeniyle devlet tarafından gerçeği araştırması için özel bir kuvvet oluşturulur.

Etiketler: »
Share
3486 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+1 = ?