logo

GTD, “Türkiye Lezzet Haritası” İçin Şerif Yenen İle İşbirliği Yapıyor

Eski İstanbul Rehberler Odası Başkanı Şerif Yenen

Gastronomi Turizmi konusunda yıllardan beri ülkenin tanıtım için çalışan Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), eski dönem İstanbul Rehberler Odası Başkanı Şerif Yenen ile Türkiye illeri için Gastronomik Lezzet Haritası çalışmaları için anlaştı.

Ülkemizde her ilin gastronomik değerlerini ön plana çıkartıp turistlere (yerli -yabancı) doğru pazarlanması için çalışma başlatan Gastronomi Turizmi Derneği Şerif Yenen ile işbirliği yapma kararı aldı.

Gastroshow da katılacak tüm illere de tanıtımı yapılacak olan LEZZET HARİTASI projesi ülkemizin değerlerini ön plana çıkarmayı hedefliyor.

İlk etapta İstanbul Lezzet Haritası ile çalışmalara başlayan ekip ardından konferansta açıklanacak 7 gastronomik kentlerimiz için de ve ardından talepte bulunan diğer şehirler için de hızlıca çalışma başlatıyor.

Gastroshow Nedir?

Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla 2-4 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi açık alan-ICC’ de düzenlenecek olan Gastro Show, tüm sektör paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturacaktır. Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), gastronomi endüstrisinin farklı segmentlerinden oluşan geniş yelpazede katılımcı ve ziyaretçi profilini “7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke” mottosuyla 2021 yılında ilk defa ağırlayacaktır. Katılımcıları çok sayıda sektör ve pazarda faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gastronomi ürünleri üreticilerinden oluşmaktadır.

Etiketler: » »
Share
4316 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?