logo

Maxi Haber 18 Yaşında!

Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ

Maxi Haber yayın hayatına 23 Nisan 2004 tarihinde başladı. Türkiye’de faaliyetlerini aralıksız 18 yıldır çevrimiçi olarak sürdürüyor. Özellikle Bilişim Sektörü’nün nabzını tutan ve iş dünyasına teknoloji penceresinden bakan maxihaber.net  her gün okuyucularına en güncel haberleri ulaştırıyor.

İş Dünyasına Teknoloji Penceresinden Bir Bakış

Kurulduğu ilk günden itibaren haberi yerinde takip eden Maxi Haber, her gün haber ve videolarla bilişim-teknoloji meraklılarına ve sektör profesyonellerine ulaşıyor. Okuyucularımız 18 yıl boyunca on binlerce haber, yüzlerce röportaj ve haber videosuna ulaştılar.

Maxi Haber YouTube Kanalı Videolar Üretmeye Devam Ediyor

Maxi Haber’in 18. yılı ile ilgili olarak açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ, “Normalleşmeye başladığımız şu günlerde pandemi etkisini yitirmeye başladı. Yeniden haberi kaynağında takip etmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu günlere gelmemizde emeği olan okuyucularımıza, destekçilerimize, yazarlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Tam 18 yıldır Türkiye’nin en büyük yayınları ile aynı platformu paylaşan güvenilir bir haber sitesi olduğumuz için gururluyuz. Dünyamızın içinde bulunduğu ortam hepimizin çok daha fazla çalışmasını gerektiriyor. Biz de yolumuza emin adımlarla ve aralıksız çalışarak devam ediyoruz.” dedi.

Bilgi için.

www.maxihaber.net

https://www.youtube.com/c/MaxiHaberHaberMerkezi

Etiketler: »
Share
1025 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?