logo

OPPO, Türkiye Pazarında Büyümesini Sürdürüyor

OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou

OPPO Türkiye, 12 Aralık 2019 tarihinde düzenlediği basın toplantısı ile 2019 yılında yaptıklarını ve 2020 hedeflerini medya mensupları ile paylaştı. Toplantıda OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou konuyla ilgili açıklamalar yaparak gelen soruları yanıtladı.

Oppo, genç kullanıcıların en sevdiği markalardan biri haline geldi

OPPO, 2008’de cep telefonu pazarına girdikten sonra mobil teknoloji işini dünya çapında genişleterek, küresel bir akıllı telefon üreticisi oldu. Estetik tasarımlar, yenilikçi mobil fotoğraf teknolojileri ve yüksek kullanıcı deneyimi sunma özellikleriyle özellikle genç kullanıcıların en sevdiği markalardan biri haline geldi.

OPPO, ABD merkezli araştırma şirketi IDC (International Data Corporation) tarafından 2018 yılında dünyanın en büyük beşinci telefon markası olarak gösterildi.

2019’da Çıkan Modeller

2019 yılı OPPO’nun art arda lider özelliklere sahip akıllı telefon modellerini kullanıcılarla buluşturduğu bir yıl oldu ve Türkiye’deki lansmanını Ocak 2019’da gerçekleştirdi. OPPO RX17 Pro, OPPO RX17 Neo ve OPPO AX7 akıllı telefon modelleriyle girdiği pazarda kısa süre içinde kendine yer bulmaya başladı. OPPO’nun; damla ekran, ekran parmak izi sensörü, yapay zekâ güzellik kamerası, uzun ömürlü pil, hızlı şarj gibi özellikleriyle tanışan kullanıcılar yeni modellere büyük ilgi gösterdi.

RENO Serisinde Üst Düzey Özellikler

OPPO sonraki dönemde popüler Reno serisini dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’deki kullanıcılarla tanıştırdı. Mayıs 2019’da çıkan ilk Reno serisi, tasarım, fotoğraf, performans ve bağlantı özellikleriyle dikkatleri topladı. Reno serisi, OPPO’nun bilinen güçlü özelliklerine pop-up kamera tasarımı, güçlü 10x Hibrit Zoom gibi özellikler ekleyerek, akıllı telefon pazarında gördüklerimizin ötesine geçen bir dönüm noktası oldu. Reno serisinde ayrıca, 48MP arka kamera ve 16MP AI güzellik ön kamerası, Ultra Gece Modu 2.0 ve 4K video çekimi gibi özellikler yer alıyordu.

Gençlere Hitap Eden A5s

Ağustos 2019’da, orta segment akıllı telefonlar arasında fark yaratan A5s modelini teknoloji severlerle buluşturdu. Şık bir tasarıma ve uzun ömürlü bir pile sahip olan A5s; popüler su damlası ekranının yanı sıra çift arka kamera ve parmak izi tarayıcı özellikleri ile dikkat çekerken, güçlü bir batarya ve güç tüketimini azaltan yapay zekâ algoritması sundu.

Şarkıcı Sıla ile İşbirliği Yaptı

OPPO, “A Serisi 2020” modellerinin Türkiye’de tanıtımı için ünlü şarkıcı Sıla ile keyifli bir iş birliği yaptı. Sıla’nın başrolde yer aldığı “Onun Yeteneği #SeninYeteneğin” başlığını taşıyan reklam kampanyası, 14 Ekim 2019’da televizyon kanallarında, sinemalarda ve dijital mecralarda gösterilmeye başladı.

Büyük ses getiren kampanyasının ardından, 16 Aralık’ta yayınlanacak yeni reklam filminde de yine Sıla ile iş birliği yapılacak. Sıla’ya ayrıca, her biri kendi alanında başarılı ve sevilen isimler; ünlü model Didem Soydan, ünlü oyuncular Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik edecek.

2020’nin Sürprizleri

Reno 3, Reno 4 serileri ile A Serisi 2021 modelleri 2020 yılında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

www.oppo.com.tr

Etiketler: »
Share
1509 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?