logo

Riversong ve Audioteka Arasında İşbirliği

NextOne Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Gürsoy

Riversong, Audioteka ile işbirliğine imza attı. İşbirliği ile Riversong’un ürün portföyündeki Motive 2L Akıllı Saat, Rhythm S, Stream X1 ve Stream W Bluetooth Kulaklık, Air X20 TWS Kulaklık modellerini satın alan teknolojiseverler, 14 gün deneme aboneliğinin yanında 1 aylık Audioteka sesli kitap platform üyeliği kazanıyor.

NextOne Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Gürsoy “Yeniliklerden ilham alan ve teknoloji severlerin benzersiz bir kullanım deneyimine ulaşmasını hedefleyen Riversong ile Avrupa’nın alanında en çok tercih edilen sesli kitap ve içerik platformlarından biri olan Audioteka’nın işbirliğini geliştirmenin heyecanı içindeyiz. Mükemmel Müşteri Memnuniyeti hedefimizi sadece kaliteli ürünler ile değil, aynı zamanda mutlu müşteri ağımızın da genişlemesine fayda sağlayacak kampanyalar ile desteklememiz gerektiğine dair inancımızdan Audioteka işbirliğini çok önemli ve kıymetli buluyoruz” dedi.

Audioteka Türkiye Ürün Müdürü Hande Saygılı “10 yılı aşkın süredir Avrupa pazarında sesli içerik alanında hizmet veren, alanının dünyadaki önemli oyuncularından biri olan Audioteka ile Riversong’un hedefleri birbiriyle oldukça uyumlu. Teknoloji severler, bu işbirliği ile içeriğe ulaşmanın yeni hali olan sesli kitap ve podcastleri Riversong ürünleri ile dinleme şansı bulacaklar. Audioteka’nın zengin içeriği ve Riversong’un alanında uzman ses tecrübesini birleştirip, kullanıcılara bu deneyimi yaşatmak bizler için çok değerli” dedi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen teknolojiseverler, Riversong ürünlerine kidega.com‘dan ve pazar yerleri platformlarındaki Kidega mağazasından satın alabiliyor.

Etiketler: » » »
Share
1121 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?