logo

Youtube’da Canlı Yayın Yapın

mh_htc_youtube_canli_yayin

HTC, yeni RE kamerasında YouTube Live üzerinden YouTube’a gerçek zamanlı yayın yapabileceksiniz. İnsanlar artık YouTube hesaplarına bir RE kamera bağlayıp dünyanın dört bir yanındaki izleyicileri ile canlı yayına açılan bir bağlantı sağlayarak kendi hayatlarından kolaylıkla canlı yayın yapabilecek.

Google Play mağazasında 9 Ocak 2015 tarihinden itibaren RE uygulamasına yapılacak ücretsiz güncelleme ile Android üzerinden temin edilebilecek olan yeni canlı yayın özelliği RE kullanıcılarının sadece harika videoları kolaylıkla yakalamasına değil aynı zamanda özel anlarını ve en sevdikleri etkinlikleri orada olamayanlar ile paylaşmalarına da imkân veriyor. Ülkenin veya dünyanın herhangi bir yerindeki dostlar ve takipçiler veya seyahat halinde aile üyeleri böylece yaşananlara anında tanıklık etme fırsatı bulacak.

iOS için ücretsiz güncelleme ise, 2015’in ilk çeyreği içinde temin edilebilecek. RE kameranın geniş açısı ve küçük formu herhangi bir şey kaçırmamasını sağlıyor. RE kamera her zaman akıllı telefon ve bulut üzerinde yedeklemenin yanı sıra bir micro SD kart üzerinde en değerli anıları saklama imkânı sunuyor.

Videolarda en üst düzeyde verim almayı hedefleyen gerçek zamanlı yayın özelliği, hem kullanımı kolay hem de kullanışlı bir eklenti olarak piyano resitalleri, tüplü dalışları, doğa keşiflerini ve daha pek çok aktiviteyi yayınlamayı kolaylaştırıyor.

Canlı yayının paylaşılacağı insanlara önce yayın bağlantısı ve bağlanmaları gereken zaman gönderilerek davet ediliyor. Yayını canlı izleyemeseler bile, SMS veya sosyal ağlar üzerinden iletilen bağlantı yayın sonra erdikten sonra da aktif olmaya devam ediyor. İzleyicilerin yayınları görüntüleyebilmek için bir YouTube hesabına ihtiyacı bulunmuyor. Canlı yayınlar videoları bağlantıya sahip olan veya bunu YouTube üzerinde keşfeden herkes tarafından izlenebilmesini sağlayan genel modda veya kısıtlı bir izleyici grubu ile sınırlanarak özel modda sunulabiliyor.

9 Ocak’ta Google Play Store’da

RE uygulaması için güncellenen yazılım Google Play mağazasında 9 Ocak’tan itibaren temin edilebilirken, Apple App Store’da ise 2015’in birinci çeyreğinde bulunabilecek. RE kamera ise, 2015’in ilk çeyreğinde Türkiye’de de akıllı telefon ve aksesuarları satan mağazalarda tüketicilerle buluşacak.

Etiketler: » » »
Share
2712 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?