logo

Twitter’da Türkçe “Konular” Hizmeti Gelişmeye Devam Ediyor

Twitter’da çok fazla konuşma oluyor ve bazen sizinle en alakalı olanları, en ilgileneceğiniz konuları keşfetmek oldukça zor. Bunu kolaylaştırmak için Twitter, Türkiye’de başlattığı “Konular” (Topics) hizmetini geliştirmeye devam ediyor.

Bir konu seçtiğinizde – favori grubunuz, spor takımınız veya ünlünüz olsun – uzmanlardan, hayranlardan veya Twitter’da bu konu hakkında çokça konuşmaya meyilli bir sürü hesaptan oluşan grubun Tweetlerini görürsünüz. Twitter “Konular” hizmetiyle, bu hesapların hiçbirini takip etmek zorunda değilsiniz, sohbet size gelecek. Tek bir dokunuşla, önemsediğiniz şeylerle ilgili en alakalı ve ilginç Tweetleri görme seçeneğine sahip olacaksınız.

Bir konuyu takip mi etmek istiyorsunuz?

Profil menünüzde, Ana Sayfa zaman akışınızda ve arama sonuçlarında çeşitli konuları takip etmeniz için istemler görürsünüz. Sadece Konuyu takip edin, Twitter da deneyiminizi ilgili Tweetler, etkinlikler ve reklamlarla kişiselleştiriyor. Ayrıca, görüntülediğiniz veya beğendiğiniz Tweetler gibi profilinize ve aktivitenize dayalı olarak ilgileneceğinizi düşünülen diğer konularla da Twitter, kullanıcısını eşleştiriyor..

Türkiye’de insanlar hangi konuları takip ediyor?

Müzikten spora, Twitter Türkiye için hazırlanmış çok çeşitli heyecan verici konular var. İşte birden fazla kategoride en popüler olanlardan birkaçı

Türkçe Müzik

Türk müziği hayranları favorilerini takip edebilir. Aleyna Tilki, Tarkan ve Fazıl Say gibi yıldızların hepsinin takip edilmesi gereken Konuları var. Müzik severler, yeni single’lardan kırmızı halı görünümlerine kadar konuşmaları ve en son haberleri takip edebilirler.

https://twitter.com/fazilsaymusic/status/1456520411252920338?s=21

Türk Aktörler

Biraz drama sever misiniz? Cem Yılmaz, Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola gibi ekrandaki süperstarları takip etmek çok kolay. Twitter, haberleri, film güncellemelerini ve röportajların öne çıkan bölümlerini takip edebilmek için olmanız gereken yer.

https://twitter.com/nacidensafiyeye/status/1462855781397811209

Ulusal Sporlar

Türkiye çok başarılı sporcular tarafından temsil ediliyor. Filenin Sultanları’ndan haberdar olun: Ebrar Karakurt, Eda Erdem ve Türkiye Kadın A Milli Voleybol Takımı‘nın takip edilebilecek Konuları var. Tenisi seviyorsanız, yükselen yıldız Yankı Erel takip etmeniz gereken Konulardan biri.

https://twitter.com/mariapadaam/status/1462944394655453185

Futbol

Türk futbol taraftarları rakipsiz ve Twitter, futbol haberleri, yorumları ve toplulukları için bulunulması gereken yer. Fatih Terim‘in Galatasaray‘ı ve Fernando Muslera ile rakip Fenerbahçe ve Altay Bayındır gibi konularda takımlarla ilgili güncellemeleri, komik içerikleri ve en popüler Tweetlere ulaşın.

https://twitter.com/GoalTurkiye/status/1462673029717274625

Televizyon dizileri

Türk dizileri dünya çapında büyük bir popülariteye sahip ve Twitter, hayranların şok edici gelişmeler, heyecan verici anlar ve en son haberler hakkında yorum yaptığı yer. Twitter’da Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda arasındaki geçişler ya da Çukur‘daki patlamalı anlar konuşuluyor. Konularını takip etmek, hiçbir şeyi kaçırmadığınız anlamına gelir!

https://twitter.com/masumlarapt/status/1457298865028206596?s=21

Etiketler:
Share
921 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?