logo

Xiaomi 12 Serisi Türkiye’de!

En son teknolojilerle geliştirilen Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro, çeşitli ekosistem ürünleriyle birlikte Türkiye lansmanıyla tanıtıldı. 12GB+256GB olmak üzere tek varyantla satışa sunulan Xiaomi 12’nin fiyatı 20.999 TL, Xiaomi 12 Pro’nun fiyatı ise 24.999 TL olarak açıklandı. Merakla beklenen Mi TV Stick 1.319 TL ve Xiaomi Buds 3T Pro da 2.099 TL’ye raflarda yerini aldı.

Her iki model de çok yönlü çekim için profesyonel düzeyde üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, 8K video kaydına olanak tanıyan 50MP’lik devasa geniş açılı kamerasıyla fark yaratıyor.

Xiaomi 12 Pro, son teknoloji Sony IMX707 ultra büyük ana sensöre sahip üçlü 50MP kurulumuyla öne çıkıyor. Sony IMX707, büyük miktarda ışığı yakalıyor ve daha yüksek odak hızları ve artırılmış renk doğruluğu ile gelişmiş görüntüleme yetenekleri sunuyor. Xiaomi 12 aynı zamanda 5MP telemakro kameranın yanı sıra 13MP ultra geniş açılı kamera içeriyor. Modellerde ProFocus, Ultra Gece Videosu, One-click AI Cinema, Parallel World (Paralel Dünya), Freeze Frame Video (Donmuş Kare Video), Magic Zoom (Sihirli Yakınlaştırma) gibi yaratıcı özellikler ve modlar bulunuyor.

Üst düzey performans ve güç verimliliği

Xiaomi 12 serisi, gelişmiş Qualcomm Snapdragon mobil platformlarıyla amiral gemisi performansına kolaylıkla ulaşıyor. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, Qualcomm’un en gelişmiş platformu olan Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyi içeriyor. 4nm üzerine inşa edilen bu işlemci, önceki nesle kıyasla GPU grafik işleme yeteneklerini yüzde 30, enerji verimliliğini ise yüzde 25 artırıyor. Her iki cihaz da 6.400Mbps’ye kadar bellek hızı için LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 destekliyor ve olağanüstü yükleme ve veri aktarım hızı sunuyor. Xiaomi 12 serisi, optimum ürün deneyimi için üstün bir soğutma kapasitesi sunmak adına süper büyük bir buhar odası ve çok sayıda grafit katmanıyla desteklenen yüksek performanslı bir soğutma sistemi sunuyor.

Canlı ekranlar ile görsel şölen

Her iki cihaz da DisplayMate tarafından A+ olarak derecelendirilen AMOLED Nokta Ekran ve TrueColor desteğiyle canlı görüntüler sunuyor. Daha fazla gönül rahatlığı için ekranı çizilmelere karşı daha dayanıklı hale getiren Corning Gorilla Glass Victus özelliğine sahip Xiaomi 12 serisi, içeriklere canlı renkler katan ve ayrıntılarla hayat veren sektör lideri görüntüleme teknolojisi Dolby Vision’ı destekliyor. Xiaomi 12 serisi aynı zamanda HDR 10+ teknolojisini de destekliyor. Xiaomi 12 Pro’nun ayrıca kullanıcıların uzun vadeli görsel sağlığı için SGS Eye Care Display sertifikası bulunuyor.

Xiaomi 12 Pro, inanılmaz derecede pürüzsüz görüntüleme ve kaydırma desteği ile amiral gemisi ekranı yeniden tanımlıyor. Cihazın son derece güç verimli 6,73 inç WQHD+ ekranı, içeriğe bağlı olarak dinamik LTPO ekranını 1Hz ile 120Hz arasında akıllı bir şekilde ayarlamak için AdaptiveSync Pro teknolojisinden faydalanıyor.   Xiaomi 12 ise 6,28 inç full HD+ ekranlarda 68 milyardan fazla renkle Xiaomi’nin bugüne kadarki en renkli akıllı telefon ekranını sunuyor ve 120Hz AdaptiveSync özelliğini içeriyor.

SOUND BY Harman Kardon özelliğine sahip olan Xiaomi 12 serisi, Dolby Atmos ile desteklenen sürükleyici bir ses deneyimi yaratarak, tüm favori eğlencelerde zengin ayrıntı, netlik ve gerçekçilik ile uzamsal ses sunuyor. Xiaomi 12 Pro’nun iki tweeter ve iki woofer’dan oluşan dörtlü hoparlörler kurulumu son derece şaşırtıcı bir ses aralığını kapsıyor. Xiaomi 12 sürükleyici oyun ve video için ideal ve dengeli bir stereo ses sunuyor.

Xiaomi 12 serisi, genel kullanıcı deneyimini daha da optimize etmek için bu yılın başında dünya genelinde kullanıma sunulan MIUI 13’ü içeriyor. Yeni sürüm, daha hızlı depolama, daha yüksek arka plan işlem verimliliği, daha akıllı işlem gücü ve daha uzun pil ömrü sağlıyor. Yeni özellikler arasında Xiaomi’nin özel Liquid Storage, Atomized Memory, Focused Algorithms ve Smart Balance yer alıyor.

Teknolojinin son yıldızı: HyperCharge

İnanılmaz hızlı 120W Xiaomi HyperCharge özelliğine sahip olan Xiaomi 12 Pro, boost modunu kullanarak yalnızca 18 dakikada tamamen şarj oluyor. 4.600mAh pil ile Xiaomi 12 Pro, kullanıcı taleplerini karşılayan yeni nesil şarj özellikleri sunuyor. Kompakt gövde tasarımına sahip Xiaomi 12’nin 4.500mAh pili bulunuyor. Cihaz aynı zamanda hızlı açılış için 67W kablolu turbo şarj desteğine sahip. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12’nin 50W kablosuz şarj ve 10W ters şarj desteği de mevcut. Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12, pil ömrünü uzatan kullanıcıların şarj alışkanlıklarını öğrenen ve bunlara uyum sağlayan akıllı bir şarj algoritması olan Xiaomi AdaptiveCharge teknolojisinden faydalanıyor.

Amiral gemisi yetenekleri

Bu taşınabilir cep boyutundaki stüdyolar, Xiaomi 12 serisinin ikonik ve kullanıcı merkezli tasarımı sayesinde avuç içine rahatça sığıyor. Daha ince, yüksek kapasiteli piller ve daha dar arka boşluk, cihaz içinde yerden tasarruf edilmesini sağlıyor. Xiaomi 12 Pro’nun 6,73 inçlik ekranı, sofistike 3D eğrilere sahip şık bir orta çerçeve içine yerleştirilmiş. Xiaomi 12’nin 6,28 inçlik ekranı ise yalnızca 69,9mm genişliğinde ve iyi bir uyum için yumuşak eğrilerle vurgulanmış. Her iki cihazın Gri, Mor ve Mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Xiaomi TV Stick 4K

Taşınabilirliği sayesinde kullanıcılara büyük avantaj sağlayan Xiaomi TV Stick 4K çözünürlüklü 4K bağlantısıyla fark yaratıyor. Dolby Atmos ve Dolby Vision destekli ses sistemiyle öne çıkan model, Android TV tarafından destekleniyor ve Google Play üzerinden uygulamalar ve oyunların yanı sıra binlerce popüler içeriğe erişim sunuyor. Uzaktan kumandadaki özel düğmeler de Google Asistan, Netflix ve Prime gibi uygulamalara sesle erişebilmeye olanak veriyor.

Xiaomi Buds 3T Pro

Xiaomi Buds 3T Pro, kesit DLC kaplamalı 10 mm çift mıknatıslı dinamik sürücü ve LHDC 4.0 ses codec desteği9 dahil olmak üzere yenilikçi bir donanım ve yazılıma sahip. Sınıfının en iyisi ANC kalitesine sahip olan cihaz ile kullanıcılar, ihtiyaçlarına göre üç ANC modu arasından seçim yapabilir ve 40dB’ya10 kadar  bir gürültü engelleme performansına ulaşabilir. Uyarlamalı mod, kulakiçi kulaklıkların ortam gürültü seviyesine göre otomatik olarak modlar arasında geçiş yapmasını sağlarken, şeffaflık modu kullanıcıların hareket halindeyken çevrelerinin farkında olmalarını sağlar. 360 derecelik bir ses ortamı yaratan yeni nesil Dimensional ses işleviyle birlikte tasarlanan model, dinleyiciler başlarını hareket ettirirken her bir ses detayının konumunu korumasını sağlayan Track kafa hareketi modunu da destekliyor. Tek bir şarj, cihaza 6 saate kadar veya kılıfla birlikte 24 saate kadar güç sağlayabiliyor.

Etiketler: » »
Share
1045 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?