logo

29 Ağustos 2022

Yasomi Türkiye CEO’su Fırat Demiray Röportajı

Yasomi Türkiye CEO’su Fırat Demiray

Yasomi Türkiye CEO’su Fırat Demiray’ı ofisinde ziyaret ettim ve kendisiyle oldukça detaylı bir röportaj gerçekleştirdik. Fırat Demiray, yaklaşık bir yıl önce faaliyete başlayan Yasomi markası ve ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler vererek Yasomi’nin 2022 planlarını paylaştı. Kendisinden Yasomi markasının Türkiye’deki satış ağı hakkında bilgiler aldık. Fırat Demiray ayrıca Yasomi’nin en gözde ürünü olan Air Fryer’ın özelliklerini oldukça detaylı bir şekilde anlattı.

Yasomi Y22 Air Fryer: Pişirme Ustası

Yasomi Y22 Air Fryer 1500W Akıllı Fritöz 7X Hava Dolaşım Hızı ile pişirme verimini %30 oranında artırır ve yiyeceklerin içindeki nemi hızla hapsederek %90’a kadar daha az yağ ile gevrek ve sulu hale getirir. Daha az yağ tüketimi ile sağlıklı ürünler tüketerek formunuzu koruyabilirsiniz.

Uygulama Kontrolü ve Çevrimiçi Tarifler

Yasomi Fritöz uygulamasında tarifleri ayarlayabilir, yemekleri keşfedebilir ve fritözü telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.

Düşük Gürültü

Akıllı ve Super Denoise Teknolojisi, çalışma sırasında genel gürültüyü büyük oranında azaltıyor ve 48 dB’lik düşük gürültü seviyesini koruyor.

Yapışmıyor ve Temizlenmesi Kolay

Fritözün parçaları çıkarılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca sepet ve delikli yüzeyi kolayca temizleyebilirsiniz. Dahası 5 Litre kapasitesi ile cihaz akıllı tasarımı sayesinde %25 alan tasarrufu sağlıyor.

Daha Az Yağ Kullanmanın Zamanı Geldi

“SHAKE” veya flip yemek hatırlatıcısı Uygulamada kullanıma hazır. Yemek pişirirken mutfakta beklemek zorunda değilsiniz. Çünkü cihaz seçtiğiniz yemek türüne göre çalışıyor. Gerekirse yiyeceği diğer tarafa çevirmenizi bile hatırlatıyor.

Farklı Fonksiyonlar (Pişirme, Ön Isıtma ve Sıcak Tutma)

Air Freyer, aynı anda birden fazla işlevi yerine getirebiliyor. Yiyecekleri  ön ısıtma yapıyor ve sıcak tutuyor. Ayrıca cihazı manuel olarak çalıştırarak değişik seçenekler elde etmeniz mümkün.

Akıllı Kontrol

My Smart mobil uygulamasından önceden bir pişirme programı hazırlayabilir, çevrimiçi menüleri görüntüleyebilir kişiselleştirilmiş menüler oluşturabilir ve pişirme ilerlemesini görüntüleyebilirsiniz.

 

Etiketler: » »
Share
3426 Kez Görüntülendi.