logo

Akbank ve Logo Yaptığı İşbirliği İle Bankacılık İşlemlerini Kolaylaştırıyor

Akbank Ticari Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal

Akbank ve eLogo tarafından hayata geçirilen yeni bir Açık Bankacılık uygulamasıyla Logo kullanıcıları kullandıkları Logo ERP ürünleri üzerinden Akbank online bankacılık işlemlerine ulaşabilecek ve finansal işlemlerini tek bir ekran üzerinden yönetebilecekler. Logo programından erişilen bu uygulama ile Akbank müşterileri dashboard ekranından hesaplarını, bekleyen işlemlerini ve döviz kurlarını görüntüleyebilecek, hesap ekstrelerini alabilecek, TL ve YP para transferleri işlemlerini yapabilecek, IBAN doğrulama, hesap eşleştirme ve dekont görüntüleme gibi özelliklerle Akbank’ta gerçekleştirdiği bankacılık işlemlerinin otomatik muhasebeleşmesini sağlayabilecek.

Akbank Ticari Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal, Akbank olarak müşterilerin günlük finansal işlemlerini gerçekleştirdikleri ERP içerisinden bankacılık işlemlerine ulaşılabilmesini sağlayarak müşteri deneyimini mükemmelleştirmeyi hedeflediklerinin altını çizerek “Bu önemli teknoloji ile müşterilerimizin günlük çalışma ekranlarında Akbank olarak yerimizi alırken, bankacılık işlemlerini daha hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde tek platformdan yapmalarını sağlayacağız. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve var oldukları platformlardan Akbank bankacılık işlemlerine ulaşabilmelerini sağlamak adına Açık Bankacılık çalışmaları kapsamında attığımız bu adımın devamı hızla gelecek. Covid sürecinde hem bankamız hem de müşterilerimiz hızla dijitalleşme sürecine adapte oldu ve aslında bunun hayatlarımızı ne kadar kolaylaştırdığını da hep birlikte tecrübe ettik. Akbank uzun yıllardır dijitalleşmeye önem veren, dijital dönüşüm kapsamında çok önemli yatırımlar gerçekleştiren bir banka. Müşteri temas noktalarında bütünsel bir deneyim sunarak günlük bankacılık deneyimini sadeleştirmeye çalışıyoruz. Logo grup finansal e-servisler şirketi eLogo ile yaptığımız bu işbirliği de bu kapsamdaki çalışmalarımızın devamı olacak. Akbank olarak Açık Bankacılığın bankalara birçok yeni fırsat sunduğunu düşünüyor ve bu alandaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

Logo Yazılım Grup CEO’su M. Buğra Koyuncu, bu işbirliğinin önemine dikkat çekerek “Türkiye’nin en büyük yazılım firmalarından biri olarak müşterilerimize her zaman en iyiyi sunma gayretindeyiz. Bu bağlamda Akbank ile yaptığımız bu işbirliğine çok önem veriyoruz. Logo Grup olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına yaptığımız bu yatırımla birlikte müşterilerimiz bankacılık işlemlerine güvenli bir şekilde sistemimiz üzerinden ulaşabilecekler. Pandemi sürecinde ve sonrasında ülkemizin dijitalleşmesi adına yaptığımız yüksek katma değerli yatırımlarımız devam edecek. Ayrıca eLogo olarak son dönemde birçok yeniliğin yaşandığı açık bankacılık alanında Logo Grup müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve verimliliklerini arıtacak yenilikçi servisler üzerinde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
31762 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?