logo

Yenilenen Hopi App, Hızlı QR ve 3D Touch Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

mh_hopi_yeni_ozellikler

Alışverişin app’i Hopi, yeni eklenen özellikleriyle kullanıcıların alışveriş deneyimine kolaylık ve keyif katmaya devam ediyor. Hızlı QR, 3D Touch ve Arkadaşına Gönder, Hopi’nin yeni versiyonunda öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Arkadaşına Gönder özelliği hem Hopi’lilere hem arkadaşlarına Paracık kazandırıyor. Favorilere Ekle, Kampanya Filtreleme, Marka ve Ürün Arama ile Lokasyon Bulma da Hopi’nin en çok kullanılan özellikleri arasında bulunuyor.

Tek bilek hareketiyle QR kod

Hızlı QR özelliği, QR kod şeklindeki Hopi kimliğinin kasada okutulmasını daha da kolaylaştırıyor. Hopi’liler uygulamayı açıp tek bir bilek hareketiyle telefonlarını yana çevirdiklerinde QR kod otomatik olarak açılıyor.

3D Touch’la uygulama ekranlarına erişim kolaylaştı

Hopi, iPhone 6S’lerdeki 3D Touch özelliğiyle uygulama içindeki ekranlara erişimi de hızlandırıyor. Uygulama ikonuna uzun basıldığında Hopi Kimliğim, Paracık, Favorilerim, Bildirimlerim ekranlarına doğrudan erişim sağlanabiliyor.

 Hem Hopi’liler hem arkadaşları kazanıyor

Hopi’liler, alışveriş alışkanlıklarına göre tanımlanan kendilerine özel pembe renkli kampanyaları Arkadaşına Gönder özelliğini kullanarak arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Arkadaşına Gönder ile paylaşılan kampanyalar gönderilen tarafından kullanıldığında kampanyayı gönderen de Paracık kazanıyor.

Kampanyaları takip etmek artık daha kolay

Hopi’liler, Favorilere Ekle özelliği sayesinde ilgilerini çeken kampanyaları işaretleyip kolayca takip edebiliyor. Kampanya Filtreleme özelliği ise Hopi’lilerin Bana Özel Kampanyalar, Paracık Kazandıran Kampanyalar ve Paracık Katlayan Kampanyalar’ı ayrı ayrı listeleyebilmesini sağlıyor.

Hopi’liler, Marka ve Ürün Arama özelliği sayesinde ilgilerini çeken markaların kampanyalarını ya da almak istedikleri ürün için hangi kampanyayı kullanabileceklerini kolayca buluyor. Yakınlarındaki kampanyaları görmek isteyenler ise Lokasyon Bulma özelliğini kullanabiliyor. Lokasyon Bulma özelliğinde kullanıcının yakınında hangi markaların mağazası olduğu, bu mağazalarda geçerli kampanyalar, mağazaların adresi listeleniyor. Yakınındaki mağazaya gitmek isteyenler yol tarifini de Hopi’den alabiliyor.

Etiketler: » »
Share
2208 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?