logo

Zyxel’in Yeni Bulut Çözümü : Nebula

mh_zyxel_nebula

Zyxel, ağdaki tüm kablolu ve kablosuz cihazların tek bir noktadan yönetimini sağlayacak bulut tabanlı ağ yönetim çözümü Nebula’yı kullanıcıların beğenisine sundu. Nebula ile işletmeler, gerçek tak ve çalıştır ağ işletim deneyimine kavuşarak çalışanların verimliliğini ve iş esnekliğini büyük ölçüde artıracak.

Otel ya da perakende zincirleri gibi birden çok şehir ya da lokasyonda binaları olan kurumlar, bu dağınık yapıdaki altyapıları kurmakta ve yönetmekte önemli derecede zorluklar yaşıyor. Teknik desteğin sınırlı olması, karmaşık ayarlar ve insan gücünün yüksek maliyeti gibi etkenler de özellikle küçük işletmelerin büyüme yolculuklarında karşılarına çıkan en büyük engeller olarak biliniyor.

Yeni motto olarak Your Networking Ally-Ağ Dünyasındaki İş Ortağınız’ı belirleyen Zyxel, müşterilerini güvenli çevrimiçi platformlardan tüm ağlarını kolayca yönetebilecekleri Nebula ile tüm bu engelleri yıkmaya hazırlanıyor.

Tek noktadan güvenle yönetilen kablolu-kablosuz ağlar

Pazarda mevcut olan birçok bulut tabanlı çözüm sadece kablosuz ağlara odaklanırken Zyxel Nebula bunun aksine, tek noktadan yönetim anlayışı ile kablosuz erişim noktaları (AP), ağ anahtarları ve güvenlik ağ geçitlerini kapsayan komple hizmet sunuyor. Bu da tarayıcı tabanlı bir gösterge tablosu üzerinden trafik özeti, aygıt durumu-konumu ve ağ kullanımı gibi kontrollerin kolayca gerçekleştirilerek gerçek zamanlı ölçümler yapmaya olanak sağlıyor. Böylece kullanıcılar, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar kendi ağlarını kontrol edip iş sürekliliğine katkıda bulunuyorlar.

Yüzde 100 bulut tabanlı çözüm / QR kod ile kolay güncelleme

Tam olarak bulut tabanlı bir çözüm olan Nebula, küçük ve orta ölçekli işletmelerin birden fazla sistemi kolayca yönetmelerini ve çoklu altyapılar kurmalarını sağlıyor. Nebula, cihazların üzerinde yer alan QR kodların taranarak bulut üzerinden en son güncellemelerin ve kurulum bilgilerinin otomatik olarak yapılması kolaylığını da sunuyor. Bu da bilgi işlem yöneticilerinin üzerindeki iş yükünü hafifleterek çalışan verimliliğini artırıyor.

Basit lisanslama modeli ile gizli maliyetleri ortadan kaldırın

Nebula, karmaşık olmayan kredi tabanlı ve isteğe bağlı lisanslama modeliyle, işletmelerin teknik uzmanlık ya da danışmanlık ücretleri gibi gizli maliyetlerin endişesi taşımadan bulut teknolojilerinin tüm avantajlarından yararlanmalarını da sağlıyor.

İş uygulamalarının hızla bulut üzerine yöneldiğini ve bu yönde de ciddi bir değişim yaşandığını belirten Zyxel Türkiye Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Ömer Faruk Erünsal “Nebula ile işletmeler, bulut tabanlı kontrol merkezi üzerinden ağlarını kolayca yöneterek donanım ve yazılım gibi kendileri için ek maliyet oluşturacak unsurlar hakkında endişe etmeyecekler. Nebula ile en büyük hedefimiz müşterilerimizin üzerindeki karmaşık ürün fiyatlandırma, teknik uzmanlık ve sistem güncelleme gibi yükleri kaldırarak bulut teknolojilerini kolayca kullanmalarını sağlayarak; işlerindeki verimliliklerine destek olmak” dedi.

Nebula ürün portföyü; bulut üzerinde yönetilen erişim noktaları (NAP), bulut üzerinden yönetilen anahtarlar (NSW) ve yine bulut üzerinden yönetilen güvenlik ağ geçitlerinden (NSG) oluşuyor.

Etiketler: » » » » »
Share
2281 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?