logo

2. Şermin Güner Dostluk Sergisi Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde

İlki 2017 yılının 22-29 Mayıs tarihlerinde Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Şermin Güner Dostluk Sergisi yabancı konukların da misafir edildiği uluslararası nitelikte bir sergidir. Bu yıl sanatta 65. yılını dolduran ressam-heykeltraş Şermin Güner, sanatın dünya barışına hizmet edeceğine inanarak gerek ülkemizde, gerekse yurtdışında çok sayıda sergiye katılmış ve sergiler düzenlemiştir.

9 Eylül 2017’de aramızdan ayrılan Güner’in sağlığında temelleri atılan Dostluk Sergisi’nin ikincisi 8-25 Aralık 2017 tarihlerinde Maltepe’deki Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşmektedir.

Günümüzde hem ülkemizde hem de global çapta “yaşam alanlarımız”ın gittikçe kısıtlandığı bir dünyada yaşamanın zorluğuna dikkati çekmek amacıyla konan Başka Dünya Yok başlığı, aynı maksatla yola çıkmış bir dernek ve serginin ana sponsoru olan Karbon Emisyonu (Sera Gazı) Düşürme ve Kontrol Derneği’nin söylemiyle de örtüşmektedir. Sergide Alman, İtalyan, Rus, Meksikalı ve Mısırlı sanatçıların da aralarında yer aldığı 33 sanatçının heykel, yağlıboya, akrilik, fotoğraf ve seramik eserleri bulunmaktadır.

Her gün 10:00-20:00 saatleri arasında gezilebilecek sergi, Otyam Vakfı işbirliğiyle ve Maltepe Belediyesi ile  Karbon Emisyonu (Sera Gazı) Düşürme ve Kontrol Derneği (KEDKD) sponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.

www.tskm.org.tr

Etiketler: » » » »
Share
3313 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+5 = ?