logo

34, Restoran Anlayışına Farklı Bir Boyut Getiriyor

mh_grand_hyatt

Birbirinden lezzetli ve sağlıklı seçenekleriyle şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiren Grand Hyatt İstanbul, konuklarına çok özel anlar yaşatıyor.

Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un İtalyan Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food under the Sun) konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Restoran anlayışına farklı bir boyut getiren 34’te özel misafirlerinizi Şef ile birlikte ağırlabileceğiniz Kitchen”, özel soslarla marine edilmiş fırın ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı Smoke House”, 30 farklı peynir çeşidi, şarküteri ürünleri ve mezelerin yer aldığıCharcuterie & Cheese Room, başdöndüren pasta ve tatlı çeşitleri sunanPatisserie ve dumanı üstünde taze pişmiş fırın ürünlerinden oluşan Bakeryolmak üzere beş ayrı konsept bir arada sunuluyor. Ayrıca 34’ün dünya çapındaki şeflerinin misafirlerin önünde hazırladığı yemekler, adeta interaktif bir şova dönüşüyor.

Deneyimli şeflerin hazırladığı zengin içerikli menüler, şehrin merkezinde keyifli vakit geçirmenizi sağlarken, günlerinizi huzurla geçirmenizi sağlıyor.

Etiketler: » »
Share
2384 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?