logo

Anker, Soundcore Space One Kulak Üstü Kulaklığı “Silence & Chill” Etkinliği İle Tanıttı

Anker, Türkiye’deki herkesi Anker teknolojisi ve kalitesi ile bir araya getirme hedefiyle ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ürün grubuna yeni ürünler ekleyerek kullanıcılarının beklentilerini aşmayı başaran Anker, Soundcore kategori markasına bir yeni ürün daha ekledi. Geliştirilmiş Adaptif Gürültü Engelleme Sistemi ile gürültüyü ortadan kaldırmak için tasarlanan Soundcore ailesinin yeni üyesi Anker Space One kulak üstü kulaklık, dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip. Kalabalık yolculukların ideal eşlikçisi olacak Soundcore Space One, “Silence & Chill” etkinliğiyle tanıtıldı. Sürpriz etkinlikler ve yarışmalarla da kulaklığı deneyimleme fırsatı elde eden katılımcılar, kesintisiz müziğin keyfini çıkarttılar. 

“Soundcore Space One ile ezberleri bozmaya devam ediyoruz”

Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur yeni ürünle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Soundcore kategori markamızla birlikte ses kalitesine yeni bir boyut kazandırıyoruz. Kulak üstü kulaklıklar, kulak içi Bluetooth kulaklıklar, hoparlörler ve ses sistemleri alanında her bütçeye ve her kitleye hitap eden ürünler geliştiriyoruz. Soundcore kategori markasındaki başarılarımız sayesinde 2023 yılında hoparlör ve kulaklıkta adet ve cirosal bazda pazarda ikinci sıraya yerleştik.   Şimdi de yine bütçe dostu ve Premium özelliklere sahip yeni kulak üstü kulaklığımız Soundcore Space One ile ezberleri bozmaya devam ediyoruz. Soundcore ailesinin yeni üyesi Space One kulak üstü kulaklık, dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip. Müzik keyfini kesintiye uğratmadan sürdürebilen Soundcore Space One’ın kullanıcılarımız tarafından çok sevileceğinden eminim.”

Kalabalık ve uzun yolculukların vazgeçilmezi olacak

Geliştirilmiş Adaptif Gürültü Engelleme Sistemi ile gürültüyü ortadan kaldırmak için tasarlanan, motor ve trafik gürültüsünü %98’e kadar azaltan Space One, kalabalık yolculuklar için ideal bir ekipman olarak dikkat çekiyor. 40 mm özelleştirilmiş dinamik sürücülere ve yüksek çözünürlüklü ses özelliğine sahip Space One kulak üstü kulaklık, yüksek çözünürlüklü Hi-Res ve Hi-Res Wireless sertifikası ile de destekleniyor. 5 farklı ortam sesinden biri seçilerek içerisinde bulunulan ortamdan uzaklaşmanın tek dokunuşa bağlı olduğu kulaklık, ANC (Aktif gürültü önleme) açıkken 40, kapalıyken 55 saat kesintisiz müzik dinleme süresi vadediyor. Üstelik 5 dakikalık hızlı bir şarj ile 4 saatlik oyun süresi de elde etmek mümkün.

 

Etiketler: »
Share
67 Kez Görüntülendi.