logo

Akbank’tan Esnafa Teknoloji Desteği

mh_akbank_bulent_oguz

Akbank, KOBİ’ler içinde önemli bir paya sahip olan esnafa yönelik sunduğu çözümlere bir yenisini daha ekledi. Esnafın bankacılık ihtiyaçlarını en hızlı ve avantajlı şekilde karşılamayı temel ilke olarak benimseyen Akbank, 19 Ocak 2015 tarihine kadar sürecek yeni kampanyası ile esnafı mutlu ediyor. Akbank’tan ilk defa POS alan esnaf, “tablet”e sahip oluyor. Akbank’ın hediye edeceği “tablet” esnafın yeni desteği, “modern çırağı” olacak.

Akbank’ın esnafı tabletlendiren kampanyasından ilk defa Akbank POS’una sahip olan veya son altı aydır Akbank POS’u olmayan esnaf yararlanabilecek. Kampanyadan faydalanmak için 12 ay boyunca ayda minimum 5.000 lira POS cirosu taahhüdü vermeleri yeterli olacak.

Esnaf, tabletinde yüklü olacak Akbank Direkt Mobil uygulamasındaki raportal menüsünden işyerinin hesap hareketlerine ve POS işlemlerine kolayca ulaşabilecek. Ayrıca, tabletini dükkânda, evde, tatilde, her yerde kullanabilecek.

Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz “Bu yıl, esnafımızın iş ve kişisel hesaplarını tek bir ekranda takip etmelerini sağlayan Akbank Direkt İşim’in lansmanını yaparak onları teknolojiye bir adım daha yaklaştırdık. Akbank KOBİ Bankacılığı olarak ‘Esnaf Kardeşliği’ anlayışımız ile sunduğumuz ürünlerimizi çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Ancak sadece finansal değil finansal olmayan konularda da esnafımızın yaşamını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Yeni kampanyamız da bu doğrultuda hazırladığımız çalışmalardan biri. Teknoloji artık özel ve iş hayatımızın bir vazgeçilmezi. Baş döndürücü bir hızla da gelişmeye devam ediyor. Bu gelişmelerin dışında kalmak mümkün değil. Bu gerçekten hareketle Akbank POS’u alan esnafa Intel Türkiye ile yaptığımız işbirliği kapsamında tablet hediye ediyoruz. Esnafımız tabletleri sayesinde Akbank Direkt Internetten diledikleri zaman hızlıca işlemlerini yapabilecekler. Akbank Direkt İşim’den POS’larından yaptıkları işlemleri görüntüleyebilecekler. Ayrıca dokümanlarını düzenlemek, internete bağlanmak, maillerini kontrol etmek gibi pekçok işe yönelik ve iş dışı konuları için de tabletlerini kullanabilecekler. Esnafımıza bir kolaylık daha sağladığımız için çok mutluyuz. Bu ve devamında yapacağımız kampanyalarda da esnafı teknolojiye yakınlaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen esnaflar, Akbank şubelerinden başvuru yapabilecek.

Etiketler: » »
Share
3251 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?