logo

armut.com’dan Ev Temizliğinde “Hemen Rezervasyon” Sistemi

mh_armut_com

Bugüne kadar nakliyat, tadilat, temizlik gibi hizmet dallarında güvenilir profesyonellerden ücretsiz fiyat teklifi toplama modeliyle ilerleyen armut.com, tüketicilerden gelen istekleri dinleyerek geçtiğimiz Nisan ayından bu yana ev temizliğinde yeni bir sistemi test ediyor. armut.com “Hemen Rezervasyon” adını verdiği bu yeni sistemiyle kullanıcılarının fiyat teklifi beklemeden hızlı ve kolay bir şekilde temizlik hizmeti almasını sağlıyor. armut.com, temizlik kategorisindeki bu yenilikle 2015’e de hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

“Hemen Rezervasyon” sistemi, kullanıcılardan hangi sıklıkla ve kaç saat temizlik istediğini seçmelerini istiyor. Ödeme bilgilerini de girerek rezervasyonunu tamamlayan kullanıcı, böylelikle fiyat teklifi toplamayı beklemeden seçtiği gün için hizmet talebini kesinleştirmiş oluyor.

armut.com İş Geliştirme Müdürü Elif Baş “Tüketiciler ev temizliği yaptırırken her seferinde fiyat teklifi toplamak yerine, standart bir fiyat ve hizmet kapsamıyla güvenilir temizlikçilerden hizmet almak istediklerini söylüyorlar. Biz de bu nedenle hızlı ve kolay bir şekilde hizmet alınabilecek Hemen Rezervasyon modelini uygulamaya başladık. Bu modelle yine armut.com platformuna kayıtlı hizmet verenler evinizi temizliyor. Burada teklif toplamak yerine; temizlik istediğiniz gün ve saatte, ihtiyacınıza göre 3 ila 8 saat arasında saati 17 TL’den itibaren hemen rezervasyon yapabiliyorsunuz” dedi.

Memnun Kalmazsanız Temizlik Hizmeti Ücretsiz Tekrarlanıyor

Elif Baş “Bugüne kadar armut.com üzerinden 2.700’den fazla temizlik işi tamamlandı, bunun önemli kısmı son aylarda Hemen Rezervasyon iş modelimiz ile gerçekleşti. Yaşadığımız tecrübelerden ev temizliğinde memnun etmenin ne kadar zor ve önemli olduğunu öğrendik. Hemen Rezervasyon sistemimizle hem uygun fiyat, hem de yüksek memnuniyetin bir arada mümkün olduğunu ispatladık. Sadece birkaç ayda bu model ile 5,00 üzerinden 4,44 yıldız müşteri memnuniyet ortalaması yakaladık. Kalitemizden o kadar eminiz ki, temizliğinizden tamamen memnun kalmazsanız, ücretsiz tekrar temizleneceğini garanti ediyoruz” dedi.

armut.com, rezervasyon hizmetini şimdilik İstanbul’da, yılbaşından sonra ise Ankara ve İzmir’de aktif etmeye hazırlanıyor.

Etiketler: » »
Share
5235 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?